reklama
W moim przypadku dieta ma spore znaczenie.
Zawsze kiedy zjadam za dużo pieczywa to mam problemy, a kiedy zastępuję chlebek sałatką np pomidorki, sałata, ogórek, papryka i oliwa to jest ok.
Spróbowac warto, a dziidzi wyjdzie tylko na zdrowie, w końcu teraz jest sezon na takie warzywka.
Zawsze kiedy zjadam za dużo pieczywa to mam problemy, a kiedy zastępuję chlebek sałatką np pomidorki, sałata, ogórek, papryka i oliwa to jest ok.
Spróbowac warto, a dziidzi wyjdzie tylko na zdrowie, w końcu teraz jest sezon na takie warzywka.
Ja niestety problem mam. I nawet nie chcę myśleć co będzie po porodzie :-(
Tym tez się martwię :-( bo po urodzeniu Eli pamiętam, że nie było wesoło. Wizyty w toalecie co 2 dni. Kiedy nadchodził ten dzień od rana nerwy żeby już było po. Wszystko przypłacone bólem i łzami a i dieta ograniczona, żeby dziecko kolek nie miało ... No cóż trzeba to po prostu jakoś przetrwać. Wtedy czopki glicerynowe trzymały mnie przy życiu przez jakieś 2 miesiące nim wszystko zaczęło wracać do normy.
monika26i
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,widze ze nie jestem osamotniona z tym problemem.Chociaz musze przyznac ,ze mialam juz z tym problem przed ciaza ,potrafilam niekiedy przez 5-6 dni nie byc w ubikacji i nic na mnie nie dzialalo.Lekarka przepisala mi Luctulose i mowila ze nie szkodzi dzidzi bo nie wnika w organizm tylko przez niego przelatuje .I w koncu to pomoglo ,aha koleznaka pracuje w domu spokojnej starosci podobno dziadkom tez to podaja hehe .
jak widac nie wazne czy mloda czy stara dupa ze tak powiem hihihiCzesc dziewczyny,widze ze nie jestem osamotniona z tym problemem.Chociaz musze przyznac ,ze mialam juz z tym problem przed ciaza ,potrafilam niekiedy przez 5-6 dni nie byc w ubikacji i nic na mnie nie dzialalo.Lekarka przepisala mi Luctulose i mowila ze nie szkodzi dzidzi bo nie wnika w organizm tylko przez niego przelatuje .I w koncu to pomoglo ,aha koleznaka pracuje w domu spokojnej starosci podobno dziadkom tez to podaja hehe .
monika26i
Niby bez znaczenia ,ale pewnie one w mlodosci tego nie mialy ,az strach sie bac co to bedzie na starosc
jak widac nie wazne czy mloda czy stara dupa ze tak powiem hihihi
absolutnie nieistotne, ja to Rozalce tez dawalam :-)
dagmar
jak widac nie wazne czy mloda czy stara dupa ze tak powiem hihihi
reklama
Ja całe zycie borykałam sie z tym problemem..a mój rekord....14 dni i prawie wizyta w szpitalu....ale odpukać, w czasie ciąży co wszystkich dziwi nie narzekam na żadne zatwardzenia a czym wiecej wody popijam (niegazowanej) tym cześciej chodzę i nawet miewam rozwolnienia...hmmm czyli w moim przypadku to woda ma takie zbawienne działanie....ale polecam oprócz tego owsiankę i sok z marchwi..
Spróbuj się zrelaksować a idąc do toalety,pomyśl,że teraz się uda.!
Spróbuj się zrelaksować a idąc do toalety,pomyśl,że teraz się uda.!
Podziel się: