reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

Lopop, ją od początku używałam oliwki w żelu, a od 4.mca balsam do biustu i na rozstępy z pharmacerisa. Ale musiałabyś przejrzeć te strony od początku, już poruszałyśmy ten temat i chyba miałabyś kolejne 20 stron do nadrobienia jakbyśmy zaczęły pisać każda po kolei ;-)
aha dziękuję muszę się rzucić na początkowe stronki

reklama
byłam na internetowych zakupach w Happy Mum :) i teraz niecierpliwie czekam na kuriera! :)) kupiłam sobie 2 sukienki i sweterek. Wszystko jest tak pięknie wiosenne, że mam nadzieję, że razem z kurierm już na stałe przyjdzie WIOSNA!!

Obrazek 1.pngObrazek 2.pngObrazek 3.png

Kota bardzo ładne ! Niestety nie na moją figurę... Ja szukam długiej sukienki na wesele (6 kwiecień) ale nic mi w oko nie wpadło jeszcze...

Jestem w kropce...

Angie, ja w pierwszej ciąży byłam na weselu pod koniec 6m.c. i też miałam problem z sukienką. Ostatecznie poszłam w normalniej nieciążowej elastycznej czarnej sukience i było ok, super się czułam, do tego miałam złote buty na obcasie.

Kota------chciałam sobie kupić na happymum tą sukienkę i mi napisało, że dopiero będzie dostępna od 11-03-2013........why why why:-(

PS. Jednak ją kupiłam tylko nie wiem kiedy przyjdzie w takim razie.........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry