reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
proszę:-) 1450374473.jpg

tifa nie mam żadnych objawów aby wskazywały na tą właśnie chorobę nic mnie nie szczypie ani nie swędzi , idę we wtorek do gin to wszytsko mi wytłumaczy i wszystkiego się dowiem. mam nadzieję że nie będzie z tego czegooś jakiś problemów .

Dziewczyny mam problem... Zrobiła mi się na piersi plama.. Jest delikatnie zaczerwieniona, minimalnie spuchnięta, swędzi i powiększa się... Nie zmieniłam kosmetyków, piorę w tym samym preparacie... do lekarza idę dopiero za tydzień, a nie wiem, czy powinnam panikować :-D

No Pinio rewelka :)))

Ja spodnie tez z HM kupiłam rozmiar 34 i jeszcze za duże ,ale musze cos dokupic ....macie jakies przydatne linki ???Getry by sie jakies przydały ....a w HM teraz na wiosne lato mają fajne szorty i rybaczki po 60 /30 zł z wyprzedazy

Annka a moze to jakis liszajek mały .....wiesz w ciazy zmiany skórne teraz ....... to roznie jest :tak: moze smaruj olowką

Ja mam problem z cerą i to straszny ,a nigdy tak nie maiałam robią mi sie bolące ropne wulkany ;((( az płakac mi sie chce normalnie :zawstydzona/y: czym to zwalczyc ??????

anka - jak tyłek po zastrzyku? ;) Ja mam wysypkę, która składa się z plamek lekko szorstkich, czerwonawych i mega swędzących. Już kiedyś miałam coś takiego i był to tzw łupież pstry. Poszukaj w google fotek. Najgorzej na piersiach, w sumie od tego mi się zaczęło. Teraz mam też dwie na ręku i kilka na brzuchu.

malami - mi w pierwszej ciąży bardzo pomógł kremik z vichy- nomraderm a teraz o niebo tańszy z serii sexi mama bielendy antybakteryjny. A miałam guzy wystające jak rogi :baffled:

reklama
Anka nie panikuj , jak plamka nie powiększa się to nie masz powodu do strach. Smaruj to jakimiś kremami tłustymi , pewnie to liszaj .

Do góry