reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
Widzę, że także robicie przegląd szaf.
Ja część ubrań przejrzałam dziś, reszta jutro i kilka sztuk trzeba będzie dokupić. Chcę już wiosny !!!

Uwielbiam happymum!! Mam nawewt parę ubrań z tego sklepu z poprzedniej ciąży. Uważajcie tylko na jedno, dla dziewczyn, którym rośnie duuuży brzuch sukienka o kroju jak ta beżowa będzie za ciasna już w okolicach 7 m-ca. Moja szwagierka miała taką i już w 7 m-cu brzuch jej się nie zmieścił:

http://www.happymum.pl/sklep3/zdj/prod/d406.jpg

happymum ma cudne ciuchy,,ale nie mam kasy na takie cudenka...przeraza mnie mysl ze za 2miesiace nie bede sie w nic miesciła,,zawsze marzyłam o tym ze bede w ciazy pieknie sie ubierała...echhh

Dziewczyny, pomocy!
Nie mogę zapanować nad swoją cerą - jest masakra.
Zawsze miałam mieszaną ze skłonnością do pojawiania się zaskórników - ale nauczyłam się o nią dbać i było OK. Teraz w ciąży jest fatalnie - wyglądam jak nastolatka (mimo, że już dawno nią nie jestem)... Wiem, że hormony pracują ale jakoś muszę wyglądać. Chodzę na oczyszczanie do kosmetyczki, przetestowałam kosmetyki, które działały wcześniej (La Roche, Nuxe, Estee Lauder, Clinique, Avene...) a z każdym dniem jest gorzej.
Macie jakąś radę / sprawdzony sposób? Czy po prostu zacisnąć zęby i przeczekać?

reklama
Do góry