reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych pociech

no ja mam jedna paczke new born 1 nie wiem moze kupimy jeszcze jedna ale ja chce miec dzidziusia w wielorazowych,tylko do nich maluszek musi troszke podrosnac wszystko od wagi bedie zależec

reklama
Ja mam i pampersa i dady i baydream będę eksperymentować :-D. Mam nadzieję, że na Dady nie będzie miała uczulenia, bo te Pampersy to drogie, a jakoś przecen nigdzie nie widzę :crazy:

ja mam hugisy te new born i pampersy 1 mam tych pileluch na ok 2 tyg (liczac ze ok 9-10 sztuk dziennie idzie) a pozniej zobaczymy:happy: mam jeszcze jakies kupony znizkowe na pampersy wiec pewnie je wykorzystam a potem bede probowac tych tanszych

Ja mam i pampersa i dady i baydream będę eksperymentować :-D. Mam nadzieję, że na Dady nie będzie miała uczulenia, bo te Pampersy to drogie, a jakoś przecen nigdzie nie widzę :crazy:
policz sobie ile za pieluchę wychodzi bo to jest dobry wyznacznik ... Mi się kiedyś udało fajną cenę pampersów upolować na allegro .
Hugisy teraz w tesco mają być po 59.99 za 128 sztuk ( jedna wychodzi 47 groszy ) . A jak wypadają Dada ??

Zakładając że 72 sztuki to pieluszka wychodzi po 40 groszy .
Ja bym wybrała hugissy bo są dużo lepsze od dady ...
A czasami w biedronce były fajne promocje na happy i hugissy . Tunia jak będziesz to sprawdź czy są jakieś :tak:

reklama
inamorate to rzeczywiście tanio , biorąc pod wagę ze pampersy koło 60-70 groszy .
26 stycznia - będzie do pobrania kod na rossnecie i wtedy pieluchy pampers active baby będzie można kupić za 45, 99 ( 48 groszy za pieluszkę :-))

Do góry