reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych pociech

lastpetunia - rossmann ma "próbki" - pakowane zdaje się po 2 szt :tak: także mozna wypróbować

ja ostatnio chusteczki pampersa dorwałam w auchan, pisałam wam chyba? 4+2 za 29,99zł, wiec całkiiem nieźle.. Chociaż w tesco czasem bywają 6opakowań za 24,99...

reklama
o własnie miałam pisac to ci ivi, tez widziałam te babydream po 2 sztuki coz za 1,99 chyba
Angel wycierała sie pampkami... dobra dziewczynka

co do chusteczek to Smarka prawie wszystkie uczulały te normal, perfumowane, nasaczane roznymi specyfikami,
wiec ja odruchowo biore sensitive i bez zapachowe
nawet rumiankowe sobie daruje bo tez uczulały

cioteczka, ktora ma termin miesiąc po mnie cały czas uzywa Dadowych chusteczek przy moich chrześniaku:-) bardzo fajne są. :-)))
ciekawe jak to u nas z pampersiakami wyjdzie... okaże się jak się dupka mała na świecie pojawi;p

Lejdis powiedzcie mi bo ja tez chce te pampers care kupic bierzecie 1 czy 2 bo ta roznica 2-5kg albo 3-6 to dla mnie niewielka... i nie wiem ile tego kupic na poczatek 1 paczka czy wiecej odrazu? niby tych drogerii tyle ale ostatnio jak bylam w auchan to nie bylo pampersow pamnersa tych najmniejszych same huggisy i jakies no name

My mamy w domu 4 paczki pampersów bo jak zawsze szliśmy na zakupy a była promocja na pampersy to kupowaliśmy. Mamy jedną paczkę 1 na sam początek i jest tam ok 70szt a resztę to mamy już 2 i jak narazie więcej kupować nie będziemy, jak skończymy pampersy to zaczniemy próbować innych marek a wiadomo że pampersy na początek będą szły jak woda to pewnie nam to wszystko szybko zejdzie .

Lejdis powiedzcie mi bo ja tez chce te pampers care kupic bierzecie 1 czy 2 bo ta roznica 2-5kg albo 3-6 to dla mnie niewielka... i nie wiem ile tego kupic na poczatek 1 paczka czy wiecej odrazu? niby tych drogerii tyle ale ostatnio jak bylam w auchan to nie bylo pampersow pamnersa tych najmniejszych same huggisy i jakies no name

ja słyszałam (ale podkreślam że tylko słyszałam) że właśnie te najmniejsze to niby od 2kg ale dla takich maluszków małych co trochę ponad 2kg ważą to są za duże więc ja bym wzięła te najmniejsze 2-5 one się szybko zużyją, a dziecko ci tak szybko do ponad 5kg nie urośnie więc te bym na pewno na początek wzięła tylko że nie w przesadzonej ilości ale ile konkretnie tych paczek to już nie mam pojęcia :-D

ja tez new born kupiłam.
kindzia rumianek wiele osób uczula, ja np. mam super uczulonko na ten kwiatuszek.

reklama
co do pieluch DADA - ja zaczęłam używać dopiero jak zmienili szate graficzną i ulepszyli je! Jagoda miała wtedy eee jakoś więcej chyba niż pół roku, bo przedtem faktycznie nie były za ciekawe....
co do chusteczek DADA - owszem ja kupuję ale tylko NATURALS. Są jeszcze lawendowe i rumiankowe - jak dla mnie do niczego, za bardzo nawilżone i nie ścierały kupy tylko ślizgały się po tyłku... ALe to tylko moje spostrzeżenia...

Do góry