Kasiek1983
Fanka BB :)
Dziś na języczku małego, praktycznie na czubku ale bardziej z lewej strony, zobaczyłam niepokojącą lekko brązową plamkę... nie mam pojęcia co to może być... myślicie że powinnam się niepokoić???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może pleśniawka? ale pleśniawki to chyba białe sąDziś na języczku małego, praktycznie na czubku ale bardziej z lewej strony, zobaczyłam niepokojącą lekko brązową plamkę... nie mam pojęcia co to może być... myślicie że powinnam się niepokoić???
nie mam pojęcia co to moze być, może do jutra zejdzieDziś na języczku małego, praktycznie na czubku ale bardziej z lewej strony, zobaczyłam niepokojącą lekko brązową plamkę... nie mam pojęcia co to może być... myślicie że powinnam się niepokoić???
może pleśniawka? ale pleśniawki to chyba białe są
Magdalena podajesz dalej ten antybiotyk, czy już odstawiony? Też mi się wydaje, że był chyba źle trafiony i te kupy do tego... Mówiłaś o nich na kontroli?