reklama
Dziewczyny kiedy idziecie na pierwszy spacer??
wlaśnie zadałam ci to pytanie na wątku karmienie
koriander
Fanka BB :)
my siedzielismy z mala w ogrodzie jak miala 5 dni. dzis moze sie przejdziemy bo musze Lili witaminki kupic. czy wy tez macie zalecone wit D i K?ja mam zamiar dzisiaj udać się na 15 min spacer- tym bardziej że ładna dzisiaj pogoda :-)
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
Nasza mała na pierwszym spacerze była w dniu urodzenia następnego dnia 20 minut i z każdym dniem coraz dłużej. Gdy z dzieckiem jest wszystko dobrze nie ma powodów aby siedzieć w domu i odczekiwać jakichś czas jako kwarantannę. Tak jest bynajmniej tutaj w Niemczech .
Co do witamin : wit. K dostała w dniu urodzenia a witaminę D w tabletkach ma brać profilaktycznie codziennie
Co do witamin : wit. K dostała w dniu urodzenia a witaminę D w tabletkach ma brać profilaktycznie codziennie
nadika
my siedzielismy z mala w ogrodzie jak miala 5 dni. dzis moze sie przejdziemy bo musze Lili witaminki kupic. czy wy tez macie zalecone wit D i K?
My mamy zalecane branie wit K + D od początku, jak tylko wróciliśmy ze szpitala. K bedziemy brać przez 3 miesiące a D do 2 lat
my witaminę D mamy od początku a K od 8-mej doby. Dobrze ze wszystko jest w kapsułkach do wyciskania to nie ma problemu z odmierzaniem dawki
co do kikuta to podobno, kiedy była gruba pępowina może trwać nawet kilka tygodni, aż odpadnie.
co do kikuta to podobno, kiedy była gruba pępowina może trwać nawet kilka tygodni, aż odpadnie.
Ostatnia edycja:
nadika
Dziewczyny jak ubieracie wasze maluszki na spacer w tak ciepłe dni?
Mój Natan ma body na długi rękaw, półśpioszki i bawełnianą czapeczką ale przykrywam go jeszcze cienkim kocykiem. Czasem się zastanawiam czy ten kocyk jest potrzebny ale chyba jest mu dobrze bo sprawdzam karczek i plecki i się nie poci.
Smarujecie buźkę jakimś kremem z filtrem??
Mój Natan ma body na długi rękaw, półśpioszki i bawełnianą czapeczką ale przykrywam go jeszcze cienkim kocykiem. Czasem się zastanawiam czy ten kocyk jest potrzebny ale chyba jest mu dobrze bo sprawdzam karczek i plecki i się nie poci.
Smarujecie buźkę jakimś kremem z filtrem??
reklama