reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

no Stasiu masę ma, ale nie jest tłusciutki, najpierw się trochę martwilam, że nie ma takich fajnych szyneczek, on jest nabity mięśniami po prostu tak powiedziała lekarka, sprężysty, zadnego sadełka do poszczypania (w przeciwieństwie do mnie ;D)

Agnesa ja od 3miesiąca karmię już tylko butelką, wczesniej mieszanie, słoiczki daje zamiennie z warzywami ekologicznymi i owocami, codziennie spacery 3godzinne, dużo śpi to pewnie rośnie ;D bo my z mężem to maludy jesteśmy ;) najbardziej przeraż mnie stópka Stasia - prawie 11cm śmiesznie to wygląda ::) zmierzcie swoim tak dla ciekawosci ;)

reklama
no Ana widac,ze Skarbek nie grubiutki!Hania wazy 7700 ale buzke to ma okkragla jak Cyprysioej Cyprianek a skarbek taka raczej drobna ma buzke:)

A no Pamcia wydaje mi się, ze jest nawet bardzo drobny. Żeberka czuć doskonale. On prawie nie ma tłuszczyku. Ale jest za to bardzo długi. Pielęgniarka zmierzyła go, że niby ma 71 cm długosci, ale miarką krawiecką wychodzi 74.

A ja chcialam sie pochwalic - chyba tu powinnam, ale napisze tez na grudniu, ze wlasnie dzis rano wyczulam pierwsza dolna lewa jedynke, ale jeszcze nie bylo jej widac, bo nie byla przebita... i wlasnie jakies 2 godziny temu juz ja zauwazylam ;D ;D ;D takze najmlodsza grudniowa dziewczynka juz moze wrzucic cos na zab ;D ;D ;D

Mam pytanko dla mam majacych butelki z aventu.Chodzi mi o to ze musze Oli kupic juz nowa butle po 6 miesiacach i chce z Aventu.Czy powinnam kupic ze smoczkiem o numerze 4 czy trojprzeplywowa czy do cholery jaka bo sie pogubilam ??? ???

Wiolus, ja nie wiem... jeszcze tyle z butli nie daje, wlasciwie to prawie wcale nie daje... a jak daje to wole z Canpola, bo ma mardziej miekkie smoczki niz te z aventu i z nich mloda pic nie chce :p

wy tu piszecie ze waga 8kg to duzo.Moj Cyprys ponad miesiac temu wazyl 76-- w srode idziemy na szczepienie i znowu wazymy-az sie boje!!!!!!!!!!!W sumie z jednej strony dobrze ze jest duzy bo widac ze zdrowy ale z drugiej to np.o obracaniu sie z pleckow w jakakolwiek strone nie ma mowy!!

A ja właśnie miałam się Wam pożalić że mój szkrab też wogóle się nie przewraca z brzuszka na plecki a tu bach i niespodziewanke mi dziś zrobił i się po raz pierwszy przekopyrtnął :) Do chudzinek to on też nie należy, pół miesiąca temu ważył 7750 a długości miał wtedy 67,5 cm. Dzisiaj idziemy znów do pana doktora to zobaczymy ile przybrał przez ten czas ale z tego co widzę i czuję to chyba juz przekroczył 8 kilo ::)

reklama
Wiolus ja mam butelkę aventowską i b sobie chwalę, mam smoczek 3 i 4 ale do 4 to Stas jeszcze nie dorósł, a trójprzepływowe to do gęstych soków i kaszek, więc sobie odpuść

Do góry