reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

A Kamil śmieje się głośno od jakiegoś już czasu, ale musi go coś naprawdę ubawić :)
Poza ty przerwaca się z plecków na brzuszek ( ale tym się już chwaliliśmy ) i odwrotnie, ale za to kompletnie nie rwie się do siadania :( Choć jak przytrzymujemy go w pozycji siedzącej to jest taki zadowolony, że szok ;D
Tak więc gratulacje dla dzieciaczków, które zaczynają rwać się do siadania :)

reklama
bylismy dzis na pobraniu krwi i pani pobierała mu aż z dwóch paluszków i trwała to baaaaaaaardzo długo a mój synek tak strasznie płakał Nie weszłam do srodka tylko stałam w poczekalni i wyłam razem z nim. Jutro wyniki mam nadzieję ze wszystko będzie ok :-[ :-[ :-[

Ola przykro mi że maleństwo tak cierpiało ale to dla jego dobra

Ewa jeszcze się nie przekreca z plecków na brzuszek i odwrotnie też nie :( ale za to rwie się strasznie do siadania :) w głos śmiać jej się już zdarza ale jeszcze nie jest to do końca swiadome i częste

No no jakie juz mamy duże dzieciaczki , same siadają ;D

Mój Filip nie lubi lezeć na brzuchu a jak go kłade to tak od wczoraj rączek nie trzyma z przodu tylko kładzie z boku tak jakby sie chciał odpychac i nóżkami tez takie czołganie uskutecznia ;D ale jeszcze mu nie wychodzi

Siadać sam nie siada ale jak go chwytam za raczki to się podciąga i zadowolony siedzi ;D

Śmieje sie w głos jak go całuje w szyjke albo głaszcze po karczku ;D

calowanie w szyjke to ulubiona pieszczota mojej malej ksiezniczki, a jak sie zaciesza przy tym to az serce rosnie ;D

Kubus tez ani sie nie przekreca z pleckow na brzyszek ani odwrotnie. O siadaniu tez nie ma jeszcze mowy, nawet sie nie chce podciagac moj leniuszek :) Za to smieje sie w glos. Tak fajnie sie hihra, ze mi serce z radosci to prawie chce wyskoczyc :) Oczywiscie trzeba go rozsmieszyc dosc dobrze, ale mamie to sie udaje coraz czesciej :) A te smiechy zawsze go jeszcze nakrecaja do gadania :) Kocham tego moje Synusia!

Pozdrawiam,
Agnieszka

to ja sie pochwale, ze Ada dzis cudownie smiala sie na glos, a wszystko dzieki mamusi, ktora ja ubawila tanczac z nia w parze i muzyce dla bobasa, a dokladnie piosence zatytulowanej: Usmiech :) strasznie Nam sie ona podoba ;)
Paula dziekuje raz jeszcze za te utworki :) :) :)

reklama
byłam u lekarza wyniki sa ok nie ma krzywicy!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
natomiast musze mu dawac przez 7dni syrop z żelazem i wprowadzic zupki zeby je podwyższyć Miałam nadzieję ze inny pokarm od cycusiowego wprowadzę w czerwcu ale jak trzeba to co robić

Do góry