Lenka na dlugo nigdy nie da sie polozyc na brzuch, ale zauwazylam ze jak pilnuje zeby ja codziennie klasc to potrafi polezec dluzej, a jak mam kilkudniowa przerwe to praca nad nia i jej lezeniem naa brzuchu jakby od nowa sie zaczyna....
reklama
Paaricia Emilka się śmieje, ale nie głośno. Czasami jak jeste szczęśliwa to tak śmiesznie piszczy
Emilka też nie lubi leżeć na brzuchu, ale ja ją kładę choć na chwilkę i muszę powiedzieć, że odkąd zaczęłam używać tego wałeczka to jest dużo lepiej.
Emilka też nie lubi leżeć na brzuchu, ale ja ją kładę choć na chwilkę i muszę powiedzieć, że odkąd zaczęłam używać tego wałeczka to jest dużo lepiej.
didi
Fanka BB :)
Moj Alutek tez nie smieje sie jeszcze glosno....ale to nie znaczy zo cos jest nie tak..on tak smiesznie usiluje mnie zlapac buzka jak co cmokam w szyjke....i ugryzdz chce mnie..a moja mame gryzie w brode i wtedy piszczy ..
didi
Fanka BB :)
Al sklada raczki jak spi..tak jakby sie modlil o spokojny sen.> i duzo mleczka..no i co najwazniejsze aby mogl ciagle wisiec na cycu
A
aOLA
Gość
Piotrus śpi z raczkami rozłozonymi w poprzek przez co zajmuje 3/4 miejsca w łóżku ;D
a ja znów o sciąganiu mleka :
mam woreczki z aventu do zamrazania ale bez "spinaczy" tzn zeby jakoś zamknąć ten woreczek (nie wiem czy mnie rozumiecie ) wiem ze któras uzywa woreczków jak je zamykacie?
a jeśli nie woreczki to co? Te kubeczki na mocz? Czy wczesniej je trzeba jeszcze wyparzyć? Ile tam wchodzi mleka?
a ja znów o sciąganiu mleka :
mam woreczki z aventu do zamrazania ale bez "spinaczy" tzn zeby jakoś zamknąć ten woreczek (nie wiem czy mnie rozumiecie ) wiem ze któras uzywa woreczków jak je zamykacie?
a jeśli nie woreczki to co? Te kubeczki na mocz? Czy wczesniej je trzeba jeszcze wyparzyć? Ile tam wchodzi mleka?
A
aOLA
Gość
tylko gdzie dorwac takie paski ???
reklama
A
aOLA
Gość
w sumie jeden mam - z pępowiny ;D
Podziel się: