reklama
Amelka - tak jest, lepiej rumianek odstaw... moja Paulinka tez dzis troszke zaropiala w jednym oczku - przemylam jej tylko woda przegotowana, mam nadzieje ze przejdzie ;D
A co do wagi - bedziemy sie wazyc 27 marca na szczepieniu
A co do wagi - bedziemy sie wazyc 27 marca na szczepieniu
martula
Fanka BB :)
Odebrałam dzisiaj wyniki posiewu moczu mojej córki. Ma jakąś bakterię, o groźnej nazwie Pseudomonas Aeruginosa. Podobno ciężko ją wyleczyć. Mam nadzieję że to pomyłka, z tą myślą zamierzam powtórzyć badanie w innym laboratorium, bo jeśli to prawda mała dostanie bolesne zastrzyki, a tego bym nie chciała. Podobno pomyłki w tym zakresie to nie rzadkość. Do tego jestem chora i mała też, mamy infekcje gardełka, masakra. Musialo się coś przyplątać.
Martula no współczuje bardzo ale co do różnych bakterii w moczu to zawsze jest jakiś margines błędu bo to specyficzne środowisko dla bakteriumów , więc warto być optymistką.......
a nawet jeśli ...to lepsze zastrzyki zawsze to jakaś perspektywa (lepsze to niz jakis tam gronkowiec jakiś który jest praktycznie nie do wyleczenia)
a nawet jeśli ...to lepsze zastrzyki zawsze to jakaś perspektywa (lepsze to niz jakis tam gronkowiec jakiś który jest praktycznie nie do wyleczenia)
Steffi
Joeey - jak tam Ada???? czy wszystko w porządku, przeszły jej te napady płaczu? byłaś u pediatry?
Amelka - powtórzę za dziewczynami!!! TYLKO NIE RUMIANEK, jeszcze bardziej może podrażnić.... wogóle nie powinno się żadnych ziół używać do przemywania oczek, nawet świetlika lekarskiego (który w sumie do tego służy) ...jak nie masz soli fizjologicznej to najlepiej zwykłą wodą tylko przegotowana musi być.
Martula - współczuję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, i wracajcie do zdrowia!!!
Amelka - powtórzę za dziewczynami!!! TYLKO NIE RUMIANEK, jeszcze bardziej może podrażnić.... wogóle nie powinno się żadnych ziół używać do przemywania oczek, nawet świetlika lekarskiego (który w sumie do tego służy) ...jak nie masz soli fizjologicznej to najlepiej zwykłą wodą tylko przegotowana musi być.
Martula - współczuję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, i wracajcie do zdrowia!!!
Amelka22
Obudziłyśmy się dzisiaj rano i po ropce nie ma śladu.Oczko jeszcze troszkę czerwone ale durzo bledsze niż wczoraj.Poobserwuje jeszcze może obędzie się bez okulisty.Nie chcę jej stresować.
Martula Pseudomonas Aeruginosa to inaczej pałeczka ropy błękitnej.Zrób posiew jeszcze raz i bądź dobrej myśli ,jestem tego zdania co Ketsa.
Martula Pseudomonas Aeruginosa to inaczej pałeczka ropy błękitnej.Zrób posiew jeszcze raz i bądź dobrej myśli ,jestem tego zdania co Ketsa.
reklama
Podziel się: