reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Dzisiaj byłam w przychodni z Mikołajem i ma 64 cm długości i waży 6700 g. I chyba w takim układzie przoduje! ;D

A te ropiejące oczka to rzeczywiscie jest problem. Mamy podobnie z małym...Zawsze jakas ropka w oczku jest. Moze trzeba sie za to wziąć! :-[

reklama
Byłam dzisiaj na szczepieniu z moją córą. Waży 5400g, a mierzy 67 cm (urodziła się 52 cm). Szok.

Martula - ale masz dlugasna coreczke!! Modelka Wam rosnie! ;D Atreiiu chyba tez jest w proporcji dlugi ale nie az tak. :D

Beatko - Mikolaj to skolei niezly klocuszek! Kawal chlopa! ;D

Ewa waży 6450 a mierzy 62 cm
i dziś też po 5-cio dniowej przerwie zrobiła nawet dwie kupki (pisałam już to na grudniu  ;D )
mARTULA TO JUŻ SZUKAJ JAKIEGOŚ DOBREGO KLUBU KOSZYKARSKIEGO DLA NIUŃKI  ;D ;D ;D BO JA TO MOJĄ RACZEJ NA JAKIEŚ ZAPASY CHYBA ZAPISZE  ;D ;D ;D
Beata ty widze że też chodujesz grubaska  ;D ;D

Byłyśmy z Ingusią u okulisty i miała robiony wymaz z oczka. Wyniki są za trzy dni. Pani okulistka pokazała mi jak robić masażyk - okazuje się, że źle go robiłam - i powiedziała, że bardzo możliwe, że trzeba będzie zrobić przetykanie kanalika. Zapewniła mnie jednak, że to tylko tak strasznie wygląda, ale to dziecko nic nie boli (dostaje znieczulenie miescowe), krzyczy tylko dlatego, że mamusi nie ma w pobliżu i że mu ruchy krępują. Na razie mam przemywać oczko tylko solą fizjologiczną a po wynikach wymazu dostanę kropelki na tą bakterię, która siedzi w oczku.

Martula no gratuluje koszykarki a ty albo tatuś wysocy jesteście?
u nas na razie niestety długoś prawie stoi w miejscu :(

Natalko współczuje ale moze jeszcze te masaże cos pomogą........

reklama
Ketsa, tatuś jest bardzo wysoki, bardzo. A ja karlica mam 162,5 cm.... Ona będzie raczej wysoka, bo stopę ma jak podolski złodziej. Masakra, 9 cm miała chyba miesiąc temu.

Do góry