reklama
moja Ada miala wczoraj i przedwczoraj 2 ataki nieuzasadnionego placzu jakiego u niej nigdy nie widzialam, za kazdym razem trwalo to do 15 min ale plakala tak, ze brak jakiejkolwiek swiadomosci z jej strony, widac, ze ja cos bolalo :-[ nie mielismy problemow kolkowych i nie wiem czy to tak wyglada, troche sie wyginala no i rzucalo ja przy tym na bok, wygladala jak w konwulsjach, moze troche przesadzam : ale bardzo mnie to martwi i chyba skontaktuje sie z pediatra ale napiszcie mi czy takie jakby drgawki mozna zaobserwowac przy kolce ???
A
aOLA
Gość
Pati mój Pysio miał może 3 razy kolkę ;D Ja z tych szczęśliwych ;D ;D ;D
Amelka22
Fanka BB :)
Mam problem.Wczoraj zauwazyłam u Julki w oczku rope po wyciągnięciu okazało sie że wpadł jej tam włos bo był cały tą ropa obklejony przemyłam to oczko przegotowana wodą i zapomniałam az do dzisiejszego rana, obudziła się z okiem pełnym ropy teraz myje rumiankiem ale to nie pomaga.Nie wiem co robić.
reklama
Amelka22
Fanka BB :)
Teraz jest jakby mniej tej ropki ale oko całe czerwone pewnie ten włos tak podrażnił.A co najlepsze nie mam soli fizjologicznej tylko fizjologiczny roztwór wody morskiej i to jest do noska.Tym chyba nie moge przemywać.Zobaczymy jutro po wizycie.
Podziel się: