reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

reklama
Wlasnie zmierzylam Atriiusia i ma juz 63-64cm!!! Wooow jestem pod wrazeniem! ;D ;D Ile wazy to sie dowiem dopiero za tydzien. Bardzo juz jestem ciekawa. :D

pomyliłam wątki i gdzie indziej napisałam ::), Kacper po czwartkowym mierzeniu i ważenu ma 63cm i 5900g :D ;D :D kawał chłopa

Nie wiem czy to pytanie na ten watek - chyba tak, czy jak sie karmi piersia to czy mozna wlosy farbowac? Ale nie chodzi mi o farbe ale taka leciutka saszetke koloryzujaca?

Pati - ja mam na calej glowie baleyage wiec chyba nic sie nie powinno stac od zwyklej saszetki :) tak mysle :)

martwię się dzisiaj:(
Kubie od samego rana ropieje strasznie jedno oczko, rano miał tylko troszke w kąciku a teraz ma prawie całe oczko wypełnione, co przemyje to za chwilę znów się pojawia...mam nadzieję że to nie zapalenie spojówek :(...a pani doktor jest dopiero jutro :(

Steffi zadzwoń i się spytaj co robić Przed małym przecież cała noc :(

a u nas dziś były 3kupki i wszystkie śliczniutkie ;D I co najdziwniejsze po odstawieniu wszystkich leków Ale do badania i tak je woze tak dla pewnosci ;D

reklama
Steffi, my z Kubusiem mielismy doslownie identyczny problem gdy mial 3 tygodnie. Przez caly dzien przemywalam sola fizjologiczna, ale nic nie pomoglo i bylo z kazda chwila gorzej. Poznym wieczorem, gdy juz bylo tak zle jak u Ciebie, zadzwonilam do jednego ze znanych mi pediatrow. Nie kazal czekac do rana tylko pojechac na ostry dyzur okulistyczny dla dzieci. Pojechalismy i maly dostal kropelki i mial zalecone masaze. Takze moze tez lepiej nie czekaj.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Do góry