reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

a u nas znowu wodniste kupki z zielonymi gródkami :-[ dobrze ze tylko dwie w ciagu całego dnia
Jesli jutro tak bedzie to zadzwonie chyba po iinego lekarza na prywatna wizyte :mad:

reklama
Dziewczyny, Wy strasznie przezywacie te kupki zielone, rzadkie, itp. Moj tez czasami przez caly dzien, albo i kilka dni robi zielone kupki, ale ja nie panikuje, bo wiem, ze po prostu cos zjadlam nie tak. Nawet pytalam pediatre to mowila zeby sie tym nie przejmowac. A co do gestosci kupki - moj czasami robi takie rzadkie ze wsiaka w pieluche, i jest tylko plama, ze wiem ze byla kupka. Ale z tym tez nie panikuje, bo mu to przechodzi samo. Wiem, ze przy karmieniu piersia tak po prostu czasami bywa. Obserwuje ciemiaczko, nie ma zapadnietego, wiec wnioskuje ze wszystko jest ok, i kupkami sie martwic nie musze.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa nie chce komentowac tego co napisałas Nie sądze zebym przesadzała a nawet jeśli to nie poto tu jestesmy żeby się dołowac jeszcze bardziej

aOLA, zupelnie nie mialam zamiaru Cie dolowac ani kogokolwiek innego. Opisalam tylko swoje podejscie do sytuacji, ktora ja mam u siebie i odnioslam sie do tego co tutaj czytam. Nie chcialam zebyscie mnie zle odebraly, napisalam jedynie to po to, aby moze mi ktos napisal, ze tez powinnam sie bardziej tematem przejac.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa - moim zdaniem skoro pediatra Ci powiedziala, ze masz sie nie przejmowac, to nie ma co sie martwic - tylko Ci laktacja na tym ucierpi! :D

kurcze po porostu sie boję :p Jestem sama nie chce męża niepokoić no i Wy mi tutaj zostałyście Wdaje mi się ze to już za długo te wodniste kupki z zielonymi gródkami Dziś była kolejna :-[ U Was też to tyle trwało?

Ola..mi wczoraj lekarka powiedziala ze to moze byc od bialka...bo mowilam jej ze AL robi wlasnie zielona kupke i takie grudni ..a ona mnie odrazu zapyta;la czy nie ma skazy...

reklama
Do góry