reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Co pediatra to inna filozofia życiowa ::) niektórzy są tak mało kompetętni że aż lepiej niegadać ::)

Weronika do tygodnia nierobiła kupy i zaczynam się już bać :-[ nic niepomaga, ani masowanie, ani termometr. Nie wiem co mam robić, czy dalej czekać aż sama zrobi? Nie marudzi, także wszystko chyba jest ok , ale dosyć długi okres czasu niezrobiła :p

reklama
hmmm.. Agnes niestety nie pomoge Ci bo moja mała też ma problem z kupą ale jak jej wsadzam termometr to musze też mieć refleks z zabieraniem ręki co by mi jej mała nie obkupczyła ;)

Steffi Lekarze lepiej wiedzą jakie dawki podawać, dlatego moim zdaniem powinnaś słuchać lekarza a nie Nas :) Każde dziecko jest inne i tak naprawdę nie wiemy ile trzeba podawać tej witaminki żeby można było mówić o przedawkowaniu.

No dziewczyny współczuje z tymi kupkami u nas tez tak było ze mały nie mógł zrobić tylko on po trzech dziach to sie męczył :( stękał i popłakiwał dzwoniłam do położnej i poleciła mi czopki októrych juz pisałam, teraz Filip sam robi kupki zdarza się ze nawet co dwa dni ::)

Emma - no ja bardzo bym chciała słuchać lekarza... tylko którego
extra_saywhat.gif
jeden gada co innego drugi co innego....wkurzyłam się i właśnie zadzwoniłam i umówiłam się prywatnie na wizytę.... zobaczymy co powie trzeci....
oczy2.gif

DZiewczyny kiedy mówimy o biegunce?
Bo kurcze Mikołaj dzisiaj normalnie tak rzadko się załatwił, że szok! Sama woda praktycznie. Nie chce mi jesc i w ogóle. I sama nie wiem moze mu cos jest... ::)
Czy jedna rzadka kupa to juz biegunka? :p

mysle ze jedna kupa nie ma co sie martwic ale obserwuj. bo jak to bedzie caly dzien no to trzeba cos zmienic w diecie no i podawac jakies proszki typu lakcid
moja Maja to miala takie baardzo rzadkie kupki i czasem wodniate przez 2 tyg i przeszlo samo

Kamilek też robił swego czasu baaardzo wodniste kupki, a do tego zielone i też samo przeszło ...

no to się pochwale moja Ewa wreszcie zrobiła sama kupe nie robiła dwa dni i jak dziś sruneła to oooo... bo u nas to było tak była wodnista kupa i podałam lacid po nim nie mogła zrobić kupki więc pomagaliśmy termometrem zaczeła sama robić i znów wodnista yo podaliśmy trilac i znów termometr w ruch no i teraz odczekaliśmy dwa dni no i jest upragniona kupka no i teraz podajemy po troszku siemia lnianego no i kupa jest gęstrza i sama robiona mam nadzieje że już tak zostanie ;)
ooo ale nieskładnie napisałąm oooo... ale co tam to nie dyktando heheheee

reklama
kurcze ...Al..zaczyna mi bardziej kaszlec i ma katarek..:(l....mam jeszcz ekropelki od ostatniego przeziembienbia to mu bede podawala. i syropek na kaszelek..mam nadzieje ze nie rozwinie sie bardziej ..:(..a mnie coraz bardziej rozklada...no i Al..robi kupe z kupa...mowilam dzisiaj o tym lekarce a ona nic na to nawet nie powiedziala tylko ze tak jest przy dzieciach piersiowych..no ale jak robi ta kupke to jest taki dzwiek jak przy rozwolnieniu..:(..mam nadzieje ze to nic zlego nie edzie sie dzialo..:(

Do góry