reklama
to Iduś pod względem wagi naprawde na szarym końcu, jest całe dwa kilo lżejsza od Ewuni, dzisiaj byłam ją zważyć i ma 7050, wzrost ok. 68-69 cm. Mnie ta waga szczerze mówiąc ucieszyła, przybrała 150 g w ciągu tyg. co do poprzednich 100 g na trzy tyg. jest naprawde niezłym rezultatem. Położna oczywiście marudziła ze to za mało, ale mam ją gdzies lekarki nadal nie ma
dzisiaj Slawek byl ze Stasiem na szczepieniu, podobno byl dzielny i nawet jednej lezki nie zgubil za to waga i wzrost, hmm... 8900kg i 79cm. Lekarka przestrzela, zeby koniecznie codziennie zapodawac 2 kropelki Vigantolu, a ja myslalam, ze jak jest slonce i porzadne dwa spacery w ciagu dnia zaliczone to 1 wystarczy.
Dor1976
Fanka BB :)
Hehe
To moja WeroNisia przoduje wśród dziewczynek z wagą i wzrostem, przypomne, że Niśka 23 czerwca ważyła 9500 i miała 76 cm wzrostu :-) - jest to chyba coś na 97 centylu (sama góra), obwód główki ma 44 cm - 90 centyli
Pewnie szybko to zrzuci (mam nadzieję) jak zacznie, raczkowac, chodzić, biegać.
Teraz to ona jest leniuszek - od paru dni dopiero obraca sie z plecków na brzuszek i z powrotem (mostków nie robi ;-( Wasze dzieci pod tym względem są ruchliwsze - fajnie macie.
Moja Nisia od jakiegoś czasu patrzy się na mnie (jak wracam z pracy najczęściej) i mówi: MAMI i wyciąga rączki, ja ją biore i ona dotyka moje twarzy i powtarza MAMI MAMI - nie wiem co to oznacza :-) czy to swiadomie, czy tylko tak jakoś. Super słyszeć coś takiego.
Pozdrawiam
To moja WeroNisia przoduje wśród dziewczynek z wagą i wzrostem, przypomne, że Niśka 23 czerwca ważyła 9500 i miała 76 cm wzrostu :-) - jest to chyba coś na 97 centylu (sama góra), obwód główki ma 44 cm - 90 centyli
Pewnie szybko to zrzuci (mam nadzieję) jak zacznie, raczkowac, chodzić, biegać.
Teraz to ona jest leniuszek - od paru dni dopiero obraca sie z plecków na brzuszek i z powrotem (mostków nie robi ;-( Wasze dzieci pod tym względem są ruchliwsze - fajnie macie.
Moja Nisia od jakiegoś czasu patrzy się na mnie (jak wracam z pracy najczęściej) i mówi: MAMI i wyciąga rączki, ja ją biore i ona dotyka moje twarzy i powtarza MAMI MAMI - nie wiem co to oznacza :-) czy to swiadomie, czy tylko tak jakoś. Super słyszeć coś takiego.
Pozdrawiam
reklama
A
aOLA
Gość
Piotrus tez leniuszek Dopiero z dwa razy udało mu sie obrocic z pleckow na brzuszek :
czasami jak zawodzi to mówi mamamamamama az mnie coś sciska no i jak sie bawi to czesto mówi baba ;D
czasami jak zawodzi to mówi mamamamamama az mnie coś sciska no i jak sie bawi to czesto mówi baba ;D
Podziel się: