ufff... to dobrze A jak dziala u doroslych to nie wiem, bo nie lubie suszonych sliwek - ja to jestem niejadek ;D ;D ;D brokul nie lubie, suszonych sliwek nie lubie, nie jadam tez kukurydzy, ananasa, papryki i wielu wielu innych, ale to glowne skladniki ktorych nie jem, bo nie lubie ;D ;D ;D
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Kamil robi ciemne kupki po deserakch z owocami leśnymi czy jagodami ... to chyba tez normalne ?
A dziś pierwszy raz zauważyłam śluz w kupce
I jeszcze mam pytanko Czy waszym dzieciaczkom dalej się ulewa ? Już nie wiem, czy to jest kwestia ruchliwości dziecka, czy jakiejś wady w żólądku ale Kamilowi dalej bardzo się ulewa
A dziś pierwszy raz zauważyłam śluz w kupce
I jeszcze mam pytanko Czy waszym dzieciaczkom dalej się ulewa ? Już nie wiem, czy to jest kwestia ruchliwości dziecka, czy jakiejś wady w żólądku ale Kamilowi dalej bardzo się ulewa
Nathalie
Fan(ka)
Wandzia to masz dokadnie tak jak ja. ;D
Bartyś Ingusia ulewa bardzo mocno. Gastrolog twierdzi, że jeszcze ma prawo. Można zagęszczać jedzonko jeszcze bardziej i dawać w mniejszych porcjach i częściej. Poza tym można podawać debridat - Ingusi bardzo pomagał jak brała go przez miesiąc, no i po jedzonku dzidzia powinna być przez jakiś czas oparta pod kątem 45 stopni.
Bartyś Ingusia ulewa bardzo mocno. Gastrolog twierdzi, że jeszcze ma prawo. Można zagęszczać jedzonko jeszcze bardziej i dawać w mniejszych porcjach i częściej. Poza tym można podawać debridat - Ingusi bardzo pomagał jak brała go przez miesiąc, no i po jedzonku dzidzia powinna być przez jakiś czas oparta pod kątem 45 stopni.
Nathalie
Fan(ka)
Zapomniałam Wam napisać to po co weszłam na ten wątek... Ech, ta skleroza...
Otóż chciałam Wam napisać, że w czwartek idziemy na testy alergiczne z Ingusią. Testy będą robione metodą BRT i pokażą czego Ingusia nie będzie mogła jeść. Cała przyjemność kosztuje 110 zeta. Metoda jest bezinwazyjna i można ją stosować również w przypadku takich maluszków. Napiszę Wam o wynikach testów, choć pewnie już z Olsztyna.
Otóż chciałam Wam napisać, że w czwartek idziemy na testy alergiczne z Ingusią. Testy będą robione metodą BRT i pokażą czego Ingusia nie będzie mogła jeść. Cała przyjemność kosztuje 110 zeta. Metoda jest bezinwazyjna i można ją stosować również w przypadku takich maluszków. Napiszę Wam o wynikach testów, choć pewnie już z Olsztyna.
Nathalie
Fan(ka)
Joeey brzydalek? Oj, jakby Ingusia się dowiedziała, że obrażasz jej przyjaciela... : Dobrze, że jeszcze czytać nie umie. :laugh: A tak serio to brzydalek jest the best i nie zamieniłabym go na żadnego innego smoczka. Zalety podawałam już parokrotnie więc nie będę się powtarzać.
Nathalie pisze:Wandzia to masz dokadnie tak jak ja. ;D
tylko z czym mam dokladnie tak jak Ty ??? z ulewaniem, kupkami czy wybrzydzaniem przy jedzeniu ???
reklama
Natalka owszem, brzydalek ma same zalety ale nie zmienia to faktu, ze nadal pozostaje brzydalkiem :laugh: to naprawde fajny smoczek jesli nie the best ;D
bardzo zaciekawily mnie te testy, jak bedziesz po to napisz cos wiecej
Wandzik potwierdzam kolor kupki w przypadku sliwek i ciemnych owockow
bardzo zaciekawily mnie te testy, jak bedziesz po to napisz cos wiecej
Wandzik potwierdzam kolor kupki w przypadku sliwek i ciemnych owockow
Podziel się: