reklama
Paula zyczymy duzo zdrowka dla Kacperka
Kupilam dzis Oli pierwszy kubek niekapek z firmy Nubby jest to butelka ze smoczkiem trojprzeplywowym i takimi dziurkami do masowania dziaselek oraz ustnikiem gumowym, a ze Oli nigdy nie umiala z butli ciagnac to postanowilam po wyprubowaniu sto tysiecy smoczkow ja kupic.Oczywiscie o smoczku nie bylo mowy za to z ustnika pije tak sie ciesze ze w koncu nie bedzie problemu z soczkami/
Kupilam dzis Oli pierwszy kubek niekapek z firmy Nubby jest to butelka ze smoczkiem trojprzeplywowym i takimi dziurkami do masowania dziaselek oraz ustnikiem gumowym, a ze Oli nigdy nie umiala z butli ciagnac to postanowilam po wyprubowaniu sto tysiecy smoczkow ja kupic.Oczywiscie o smoczku nie bylo mowy za to z ustnika pije tak sie ciesze ze w koncu nie bedzie problemu z soczkami/
Pamciu pocieszyłaś mnie trochę bo widać Lenka jeszcze szczuplejsza od Iduni, Ida ma 68 cm i waży 6900, myślałam ze jest najszczuplejszym z naszych dzieciaczków a tu proszę pobiłyście nas trochę się martwię tą jej wagą tym bardziej ze trzy tyg. temu ważyła 6800 czyli w ciągu 3 tyg. przybrała zaledwie 100 g lekarka mówi zeby sie na razie tym nie martwić, kazała tylko zrobić morfologię na wszelki wypadek, ale juz widzę co bedzie na szczepieniu ??? juz ostatnio pielęgniarka biadoliła ze tylko 600g w 6 tyg. a teraz to juz całkiem beznadzieja. Lekarza dalej nie ma, więc nie wiem co ona na to ale i tak nie mam do niej zaufania i dlatego chodzimy prywatnie.
A
aOLA
Gość
Pamciaw mój tez wazy 6800 i ma 72cm ;
reklama
Podziel się: