reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Pamcia super, że z Lenki długaśna dziewczyneczka! ;D Mam prośbę, napisz mi co powinno byc napisane na skierowaniu do badania kału, aby były max wszystkie możliwe badania na pasozyty...Bo jestesmy w punkcie zero...

reklama
Paula zyczymy duzo zdrowka dla Kacperka

Kupilam dzis Oli pierwszy kubek niekapek z firmy Nubby jest to butelka ze smoczkiem trojprzeplywowym i takimi dziurkami do masowania dziaselek oraz ustnikiem gumowym, a ze Oli nigdy nie umiala z butli ciagnac to postanowilam po wyprubowaniu sto tysiecy smoczkow ja kupic.Oczywiscie o smoczku nie bylo mowy za to z ustnika pije ;) tak sie ciesze ze w koncu nie bedzie problemu z soczkami/

Pamciu pocieszyłaś mnie trochę bo widać Lenka jeszcze szczuplejsza od Iduni, Ida ma 68 cm i waży 6900, myślałam ze jest najszczuplejszym z naszych dzieciaczków a tu proszę pobiłyście nas :) trochę się martwię tą jej wagą tym bardziej ze trzy tyg. temu ważyła 6800 czyli w ciągu 3 tyg. przybrała zaledwie 100 g :( lekarka mówi zeby sie na razie tym nie martwić, kazała tylko zrobić morfologię na wszelki wypadek, ale juz widzę co bedzie na szczepieniu ??? juz ostatnio pielęgniarka biadoliła ze tylko 600g w 6 tyg. a teraz to juz całkiem beznadzieja. Lekarza dalej nie ma, więc nie wiem co ona na to ale i tak nie mam do niej zaufania i dlatego chodzimy prywatnie.

ale napisałam bez ładu i składu chyba powinnam juz isc spać
a my mamy kubek niekapek nuk ale na razie tylko się nim bawimy :)

reklama
kurczę to widzę ze naprawde chyba sie nie mam co przejmowac :) aOla a jak Piotruś przybiera? w miarę równo czy moze też sie zatrzymał ??? i tak ok. ile na miesiąc ???

Do góry