reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ketsa pisze:Asia no wiem wiem zdolniacha z Majutka bez dwóch zdań
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Paula25
szczęśliwa :)
Dziasiaj byliśmy u lekarza, napisałam o tym na grudniu ale jeszcze tutaj powtórze....
Byliśmy na kontroli u lekarza u innej lekarz niz poprzednio, no i jeszcze Kacperkowi coś tam charczy, dalej mamy brać Eurespal a oprócz tego przepisała nam jeszcze Ambrosol i syrop prawoślazowy mam nadzieję że jeszcze z tydzień i mu to przejdzie. A te krosteczki to są potówki i kazała nam kąpać Kacpra w wodzie z dodatkiem nadmanganianu potasu i powinny zniknąć a jak się znowu pojawią to powtórzyć.
Byliśmy na kontroli u lekarza u innej lekarz niz poprzednio, no i jeszcze Kacperkowi coś tam charczy, dalej mamy brać Eurespal a oprócz tego przepisała nam jeszcze Ambrosol i syrop prawoślazowy mam nadzieję że jeszcze z tydzień i mu to przejdzie. A te krosteczki to są potówki i kazała nam kąpać Kacpra w wodzie z dodatkiem nadmanganianu potasu i powinny zniknąć a jak się znowu pojawią to powtórzyć.
bartyś pisze:Gabi Kamil też ma 64 cm a któraś z Was pisała ( nie wiem, czy nie Fuczak ), że jej Szkrab ma 76 cm i zastanawiam się czy to możliwe ???
Nie mogłam tak pisać bo Kacper teraz ma 74cm, wczoraj był na szczepieniu i był mierzony... ale i tak jest długi ponad wiek, bo lekarka stwierdziła że rośnie jak na drożdzach i większość dzieci ten wzrost osiąga w 10 miesiącu...
p.s. mam duże zaległości więc odpowiadam na posta z połowy maja :-[
a apropo zębów to Kacper odkąd skończył 3 miechy ślini się niemożebnie i teraz od jakiegoś miecha non stop po dziąsłach jęzolem jeździ i wszystko do buzi pcha a zębola ani jednego..., rany idzie i idzie i dojść nie może, za to tydzień temu w jeden łikęd w sobotę zaczął siedzieć samodzielnie, a w niedziele w końcu ruszył z obracaniem z pleców na brzuch, do tej pory wchodziła w grę tylko wersja z brzucha na plecy, więcej grzechów nie pamiętam, a no i jest taki ruchliwy że jest z tego powodu straszny chudzieleć bo przy tych swoich 74cm ma 7650g... a już od dłuższego czasu bardzo ładnie je, więc niedożywiony nie jest...
reklama
Podziel się: