reklama
zdanka
Fanka BB :)
Ewa od drugiego tygodnia żeycia połyka jdną kropelke Vigantol
a na szczepienia chodzimy co 6 tyg. chyba że ja zapomne to co siedem (naprawde nie wiem jak to się stało że ja sobie pokręciłam te dni i wczoraj nie poszłam na to szczepienie u nas zdrowa strona jast otwarta tylko we wtorki i w piatki wiec dopiero w przyszły wtorek się wybierzemy :, ) ostatnio jestem strasznie zakręcona nie moge zebrać myśli :-[
a na szczepienia chodzimy co 6 tyg. chyba że ja zapomne to co siedem (naprawde nie wiem jak to się stało że ja sobie pokręciłam te dni i wczoraj nie poszłam na to szczepienie u nas zdrowa strona jast otwarta tylko we wtorki i w piatki wiec dopiero w przyszły wtorek się wybierzemy :, ) ostatnio jestem strasznie zakręcona nie moge zebrać myśli :-[
Paula25
szczęśliwa :)
My nie bralismy szczepionki skojarzonej i chodzimy na szczepienia regularnie co 6 tygodni.
mamaCyprysia
sorry ze wcisne sie tak nie w temacie ale musze cos napisac
dzisiaj maly obudzil sie o 1 w nocy,ja myslac ze to juz pozniej zrobilam mleko,dopiero wtedy zczailam ktora jest,bardzo to dziwne potem o 4 i juz nie wiedzialam co jest no i z adrianem stwierdzilismy ze to moze zabki...faktycznie mial napuchniete dziaselka i UWAGA WYCHODZI MU ZABEK!!!! Cypryś rowniez jest ewenementem poniewaz wychodzi mu dolny kiełek
zrobilam zdjecie ,nie widac dokladnie bo nie lubi zagladania w buzie i zamyka,kreci sie ale cos wydac.Jest tak strasznie marudny...juz mroze gryzaki moze coś pomoże.Powiedzcie ile czasu minie zeby mu wyszedl jak ma takie białe mocno dziasełko ???
dzisiaj maly obudzil sie o 1 w nocy,ja myslac ze to juz pozniej zrobilam mleko,dopiero wtedy zczailam ktora jest,bardzo to dziwne potem o 4 i juz nie wiedzialam co jest no i z adrianem stwierdzilismy ze to moze zabki...faktycznie mial napuchniete dziaselka i UWAGA WYCHODZI MU ZABEK!!!! Cypryś rowniez jest ewenementem poniewaz wychodzi mu dolny kiełek
zrobilam zdjecie ,nie widac dokladnie bo nie lubi zagladania w buzie i zamyka,kreci sie ale cos wydac.Jest tak strasznie marudny...juz mroze gryzaki moze coś pomoże.Powiedzcie ile czasu minie zeby mu wyszedl jak ma takie białe mocno dziasełko ???
Dor1976
My (tzn tatuś) pierwszy ząbek wypatrzeliśmy 9 czerwca, ale jego było już widać dokładnie (dolna prawa jedynka). Był bielutki kujący. Wcześniej jakoś nie widzieliśmy na dziąsełku. Niśka nie pozwala sobie zaglądać do buziuni (no chyba, że smarujemy żelem) - żel zliże sobie i czeka na jeszcze :-)
Teraz czekamy na drugi.
Teraz czekamy na drugi.
mamaCyprysia
oj zapomnielismy o fotce
Kamila nie chce cię martwiś ale to jeszcze może być długa droga...... u nas na początku też było widać ząbki po zewnętrznej stronie dziąseł teraz w ogóle nie widać..... i ten który na górze był już wyczuwalny (ten co sie juz nim chwaliłam) to od kilku dni sobie zniknął...... i teraz zebow co prawda nie widac ale widze ze duzo bardziej te dziasla dokuczają Maksowi......... tak że straszne kawalaże z tych zębów tylko dzieko niestety przy tym się nacierpi
reklama
;D ;D ;D może trzeba zachęcić jakoś te zęby do wynurzenia???? np. proponując coś dobrego "na ząb"
u mnie podobnie jak u Ketsy - uwstecznił sie proces ząbkowania , moze głosno mówiłam cos o dentyście i się wystraszyła ta dolna jedynka?????????
u mnie podobnie jak u Ketsy - uwstecznił sie proces ząbkowania , moze głosno mówiłam cos o dentyście i się wystraszyła ta dolna jedynka?????????
Podziel się: