reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

reklama
Nadia śpi na poduszce od dawna, ponieważ bez poduszki płakała jak bóbr, szukałam przyczyny i odkryłam, ze księżniczka wygodna jest. Poza tym ulewało jej się czasem i uznałam, że tak bedzie bezpieczniej.

moja Ada spi nadal w rozku ale tylko w nocy, nie uzywamy poduszki, w dzien jak sie zdarzy  ::) ze sie zdrzemnie to na brzuszku i przykrywam kocykiem  :)

no ja tez sie skusilam i Ada lezy na poduszce takiej bardzo plaskiej ;) i w spiworku, a rozek poszedl do prania :)

Majeczka nie spi na poduszce klade ja w rozek w ciagu dnia a w nocy spi z nami w lozeczku :) slodkosci

a co do wit D3 to ona sie wytwarza w skorze na skutek dzialania promieni slonecznych a poniewaz teraz jest zima no to nie ma tych promieni za duza
stad trzeba uzupelniac
nie wydaje mi sie aby sloneczko wplywalo na jej wchlanianie - wplywa na produkcje

reklama
Doczytałam, nie powinno sie zażywać witaminy D3 przed wyjściem na słońce, więc w okresie nasłonecznienia (wiosna, lato itp) nie powinno się podawać rano, tylko wieczorem. W zimie bez znaczenia.

Do góry