reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

wanda_23 pisze:
Pati - ale ona przeciez mimo ze odkrztusza, to nie wypluwa tego wszystkeigo... To mnie najbardziej martwi, bo nie umiem jej pomoc w zaden sposob :( No ale zaraz lece do lekarza i zobaczymy :)

Wanda - nie wypluwa bo polyka, co ponoc lepsze niz mialoby jej to siedziec w oskrzelach, czy gdziestam. Nie jestem lekarzem, powtarzam tylko co mi mama - lekarz mowila. No ale jasne- sprawdzic trzeba, a noz nie odksztusza wszystkiego i cos sie jej wykluwa... Trzymam kciuki zeby bylo ok!! :)

No wlasnie Atreiiu tak pokasluje i charczy juz od kilku tygodni. :( Lekarka twierdzi ze nic tam nie ma w pluckach ani oskrzelach, ale skoro to wcale nie przechodzi, to chyba pojde do lekarza znowu... Moze to jakas alergia?

reklama
Wanda jak paulinka odkaszlnie to pozniej polknie to co dokaszlnela.Mozesz pomoc jej nosząc ja ukladajac na brzuszku i opukujac plecki.Ja ekspertem jestem,w koncu Hania juz 3 razy chorowala.Ale mam nadzieje,ze to nic powaznego.Napisz pozniej jak tam bylo u lekarza.

Ja Hanie najdluzej zostawilam jak szlam na pogrzeb do babci bo na dwie godziny,bo tak to na godzinke do lekarza,do fryzjera.Tak to nie mam potrzeby jjej zostawiac,bo gdzie nie ide to zabieram ja ze soba.Ale nie lubie jeej zostawiac.Zreszta dluzej niz na dwie h nie moge bo co 2h je.Ale teraz szykuje mi sie dluzszy wyjazd,a mleka nigdy nie sciagalam.Musze sprawdzic kaszke jak bedzie jadla,na ile jej to starczy.Nie umiem mleka odciagnac,a laktatora tez nie mam.Ale jak na 4 h pojade to Kaszka jedna moze jej wystarczy ???
Ja tez nie myslalm ze tak mozna oszalec na czyims punkcie.Myslalam ze z checia wroce do szkoly po tyklu miesiacach spedzomnych w domu,ale jednak nie.Jak ja ja zostawie :( :( :( :( :(

No moze tak byc.Znajomej synek,tez ciagle kaszle a w plucach i oskrzelach cichutko!I tez podejzewaja alergie ::)

dziękujemy za buziaczki chyba pomogły bo już lepiej uszka zdrowe a to chyba gardełko było ale antybiotyk już zaczął działać

dziewczyny, kiedys prosilam was o zmierzenie stopek malenstw, zapomnialam podziekowac, w kazdym razie tamten pomiar u nas juz nieaktualny - stas ma 12cm stope ;D nie wiem jak tak szybko rosnie ::) smiesznie to wyglada, tak duza stopka i takie chude girki ;)

zdrówka zyczymy wszystkim chorutkom

A jesli chodzi o szaleństwo na punkcie dziecka to ja jestem kompletna wariatka ;) ( przed 30 :p :laugh:) nie wyobrażam sobie jak mozna było żyć bez niej i w ogóle, do pracy też bym nie wróciła za skarby swiata bo z obcą osobą jak bym miała ją zostawić to bym chyba apopleksji serca dostała ::) ::) ::) ;) :laugh:
Kazda szczepionka i każde badanie oczywiscie kończy się nie tylko płaczem Mai ale przede wszystkim moim nie mogę patrzec jak jej robią krzywdę :p :mad: chociaż to dla jej dobra :-[ :-[ :-[

Cieszymy się że Majeczce już lepiej :laugh:

Pati to musiscie sparawdzić co to jest, mam nadzieję że to nic poważnego!

reklama
Patrycja, Magdus - no wlasnie mloda ma zawalone troszke oskrzela, i lekarka powiedziala to co Pati mama...jak odkaszlnie to nie wroci juz do oskrzeli tylko polknie to do zoladka - czyli tak moze byc :) reszte napisze pozniej :)

Do góry