reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

reklama
heheh oponki zwalczysz Agus .. razem bedziemy zwalaczac ;) .. a wlasnie tez zauwazylam tatuaza ;) .. czy to jakis tribal ?? bo ja to zakochana w tribalach z motywem oka ... ogolnie lubie tatuaze i pircing z okami ;) :D ... a najbardziej lubie je robic ;D

Gufi czekamy 8)

he he mój tatuaż a właściwie są dwa....

Pierwszy był długo przemyślany, a motyw wybierany prawie dwa lata - tak bywa za pierwszym razem :D :D :D :D

znalazłam gdzies w jakiejś mądrej książce że symbolem mjego imienia jest gołąb i na ramieniu mam malutkiego gołąbka - ;) wiecie ile czasu musiałam walczyć jeszcze nie z mężem żeby mi się na niego zgodził, ale jest

Minęło kilka dobrych lat i z niechęci mojego męża do takich ozdóbek zrobiła się chęć posiadania takiego cuda.....jak to faceci się zmieniaja :laugh: :laugh: :laugh:
Namawiał mnie żebym wybrała się z nim do studia, ale ja doskonale wiedziałam że jeśli tam pojadę to nie wyjde taka sama....
Jak tylko weszłam oszołomił mnie ogrom i mnogośc rysunków własnoręcznych gościa od tatuaży - sam je rysował czyli są nie powtarzalne - jeśli ktoś sie zdecyduje to obrazek ląduje w koszu żeby nie było dwóch takich samych...fajnie

A więc to co widziałyście na pleckach to egzotyczny kwiat - całkiem spory porównując do gołąbka - na prawdę ładnie wyszedł i mimo że minęło już 5 lat je\ak go mam ani minuty nie żałowałam, że sie zdecydowałam na w sumie dużą ozdóbkę.....

Moniq a własnie chciałam się zapytać czy Ty miałaś może kolczyk w pępku na wcześniejszym zdjęciu zauwazyłam że Twój pępuch wygląda jak mój
a tatuaże też lubie i też posiadam, że się tak pochwalę ;D

Agus oo no to super napewno ten kwiat :) ... koniecznie musisz sie pochwalic :)

Renik tak mialam, niestety musialam wyjac ;) .. ale oczywiscie po porodzie znowu zakladam .. o dziwo dziurka nie zarosla nadal ;) .. moze dlatego ze mam juz go łochocho ::) ... teraz pozostal mi tylko kolczyk w jezyku i kolczyki w uszach :D

Moj mezus gdzies robil mi zdjecie tatuazu z krzyza .. jak znajde to Wam tez sie pochwale ;)

No to Moniq masz się fajnie bo ja o moim kolczyku już moge zapomnieć - po jednym dniu u mnie juz zarasta :)

Hej dziewczynki. No to teraz i moja kolej. Na leżąco,bo jakoś nie chciało się wstać podczas sesji (plecki bolały)

reklama
Do góry