reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

henrietta5 ja również narzekam na cellulit na pośladkach i z tylu na udach, pośladki jakoś zniosę ale uda...:baffled: ostatnio robię lekkie ćwiczenia na uda i pośladki 15 min. kilka razy w tygodniu i 15 min. jazda na rowerze stacjonarnym, trochę pomaga wiec będę kontynuować

reklama
henrietta5 i ja mam to samo mam wrazenie ze caly nadmiar wszystkiego skumulowal mi sie w celulicie na udach :((
rozstepow dzieki bogu nie mam i mam nadzieje ze tak zostanie smruje sie codziennie kremem perfecty jakos najbardziej mi podpasowal, polecony i cena przystepna bo idzie blyskawicznie..

Też mam problem z cellulitem na nogach i pośladkach :-( używacie na to jakis kremów? czy nie wolno?

Można używać kremów, w końcu musimy jakoś o siebie dbać :-)
Ja miałam trochę cellulitu już przed ciążą, teraz się na szczęście nie nasilił, ale pojawiły się pierwsze rozstępy :baffled: Kilka kreseczek i tylko na jednym pośladku, chociaż też smaruję się kilka razy dziennie:baffled: Na szczęście M mówi, że on nic nie widzi:-)

Ja na szczęście na brzuch nie mogę narzekać, choć od samego początku zaraz po kąpieli smaruję oliwką Jonson'a a rano balsamem na rozstępy z Ziajki.
Ale uda....tragedia. :szok::no:

kasiunia123 piszesz że jeździsz na rowerze stacjonarnym. A czy np ćwiczenia na steperze też mogą być???? Mam takie urządzonko w domu ale nie wiem czy teraz można na nim sobie chodzić, bo dość ciężko.....

u mnie na brzuszku brak rozstępów tfu tfu za to na piersiach ...:-( ehh zaczynają się pojawiać ... urosły mi tak że mam ich dość :tak:

U mnie póki co zero rozstępów ale z tego co wiem skłonności do rozstępów są genetyczne, a moja mam nie ma ani jednego ciążowego rozstępu. Co innego że ja i tak nabawiłam się pasiaka na pośladkach w okresie dojrzewania bo rosłam jak głupia.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I te mi starczą nie chce mieć więcej.

-ineczko, ja smarowałam na samym początku kiedy zauważyłam, że one się pojawiają, smarowałam i smarowałam, 2 razy dzinnie nawet olwiką bambino ale pogarszały się mimo to noi przestałam... i nie wiem czy żałować czy nie... hmmm :sorry:

a ja odstawilam w koncu fissan.. patrzec na niego nie moglam.. w rossmanie są świetne kremy i oliwki.. cala kolekcja w ogole rossmanowskich kosmatyków dla ciężarówek.. nazywają sie babydream i są w takich butekeczkach kremowo-żółtego kolory i taka pani w ciązy w odsłoniętym brzuchaczem jest na opakowaniu.. mam tez z tego swietny żel do stóp chłodząc i zmniejszający obrzęki.. ten polecam w 100%!!! balsam do calego ciala super sie wchlania i slicznie pachnie...

reklama
Do góry