reklama
Michasia84
Fanka BB :)
Dziewczyny piękne macie dzieci :-) tak dawno nie zaglądałam.. ale jakoś tak czas mi ucieka przez palce :-( bardzo żałuję :-( jeśli pozwolicie obejżę sobie trochę zdjęć wstecz :-) bardzo jestem ciekawa co wyrosło z wrześniówkowych maluchów :-)
Mój Marcel też już duzy chłopak.. tzn. duży ale mały bo drobny jest ;-)
Princi Marcelek też rogi pokazuje nieziemsko.. a jak sie obaj chłopcy dobiorą to dużo nie brakuje zeby krew się lała.. obłed ;-)
Mój Marcel też już duzy chłopak.. tzn. duży ale mały bo drobny jest ;-)
Princi Marcelek też rogi pokazuje nieziemsko.. a jak sie obaj chłopcy dobiorą to dużo nie brakuje zeby krew się lała.. obłed ;-)
Michasia84
Scarlet śliczna, i faktycznie widać że wysoka :-) piękne to czarno-białe zdjęcie :-)
Eli mi Marcel też ani w górę ani w boczki za bardzo nie idzie.. i w ogóle taki kurdupelek z Niego
dorzucę też zdjęcia Marcela :-) nie było mnie tu długo więc pokażę co mi wyrosło za diablisko ;-)
i na koniec najświeższe, z kwiatkami z okazji Dnia Matki :-)
Eli mi Marcel też ani w górę ani w boczki za bardzo nie idzie.. i w ogóle taki kurdupelek z Niego
dorzucę też zdjęcia Marcela :-) nie było mnie tu długo więc pokażę co mi wyrosło za diablisko ;-)
i na koniec najświeższe, z kwiatkami z okazji Dnia Matki :-)
Ostatnia edycja:
Scarlet faktycznie modelka, długa jest i wygląda na starszą dziewczynkę.Rewelacyjne foty, profesjonalizm modelki widać
Eli- Twoja Panienka jak malinka, jak zwykle słodziutka, a i też wydaje mi się że urosła.
Michasia- chłopcy cudowni obaj. Piękne zdjęcia i nie widać, że to diablełki tylko aniołki, mają cudne oczy, napewno złamną tysiące niewiaścich serc
Eli- Twoja Panienka jak malinka, jak zwykle słodziutka, a i też wydaje mi się że urosła.
Michasia- chłopcy cudowni obaj. Piękne zdjęcia i nie widać, że to diablełki tylko aniołki, mają cudne oczy, napewno złamną tysiące niewiaścich serc
reklama
Michasia84
Sarenko i to jest własnie najgorsze.. bo wszyscy mówią że oni na pewno grzeczni są, że mają buźki aniołków i czarujące oczka.. i w gościach oczywiście to się sprawdza, sa bardzo grzeczni.. ale w domu dają tak do wiwatu że nie raz by się chciało wszystko rzucić i wyjść ;-)