reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Boże Princi to na pewno Twoja malutka Kinia, taka panna, wiesz nie do poznania, włoski blond Jej się zrobiły, śliczna jak i siostra. Naprawdę przepiękne masz córeczki. OBIE.

reklama
Dziekuje Ci Sarenko :) Ogolnie Kinia to zmienila sie nie tylko pod wzgledem urody ale i charakteru..takim byla aniolkiem.. a teraz.. juz nie jest ha ha

Dziewczyny piękne macie dzieci :-) tak dawno nie zaglądałam.. ale jakoś tak czas mi ucieka przez palce :-( bardzo żałuję :-( jeśli pozwolicie obejżę sobie trochę zdjęć wstecz :-) bardzo jestem ciekawa co wyrosło z wrześniówkowych maluchów :-)
Mój Marcel też już duzy chłopak.. tzn. duży ale mały bo drobny jest ;-)
Princi Marcelek też rogi pokazuje nieziemsko.. a jak sie obaj chłopcy dobiorą to dużo nie brakuje zeby krew się lała.. obłed ;-)

To ja też umieszczę moją małą. Szybko oglądać, bo zaraz kasuje.

Zuza około miesiąc temu:

zuza1.jpg

zuza2.jpg

zuza3.jpg

Nie wiem czy pamiętacie jak wyglądała wcześniej. Teraz jest strasznie wysoki chudzielec :)

Scarlet faktycznie zuzie wyciągnęło do góry i to ostroooo...

a tu Hanka.. która ostatnio ani nie rośnie, ani nie tyje.. (no może troche rośnie :) )

Scarlet śliczna, i faktycznie widać że wysoka :-) piękne to czarno-białe zdjęcie :-)

Eli mi Marcel też ani w górę ani w boczki za bardzo nie idzie.. i w ogóle taki kurdupelek z Niego :-D

dorzucę też zdjęcia Marcela :-) nie było mnie tu długo więc pokażę co mi wyrosło za diablisko ;-)
DSC09562.JPG

DSC09576.JPG

DSC00468.JPG
DSC00502.JPG

DSC00334.JPG

DSC00460.JPG

i na koniec najświeższe, z kwiatkami z okazji Dnia Matki :-)
DSC01662a.jpg

Ostatnia edycja:
Scarlet faktycznie modelka, długa jest i wygląda na starszą dziewczynkę.Rewelacyjne foty, profesjonalizm modelki widać:)
Eli- Twoja Panienka jak malinka, jak zwykle słodziutka, a i też wydaje mi się że urosła.
Michasia- chłopcy cudowni obaj. Piękne zdjęcia i nie widać, że to diablełki tylko aniołki, mają cudne oczy, napewno złamną tysiące niewiaścich serc:)

reklama
Sarenko i to jest własnie najgorsze.. bo wszyscy mówią że oni na pewno grzeczni są, że mają buźki aniołków i czarujące oczka.. i w gościach oczywiście to się sprawdza, sa bardzo grzeczni.. ale w domu dają tak do wiwatu że nie raz by się chciało wszystko rzucić i wyjść ;-)

Do góry