reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Zu jesteś śliczna,
ps. masz kanapę taką jak Nikoś, który przesiaduje na niej cały dzień
ps. masz kanapę taką jak Nikoś, który przesiaduje na niej cały dzień
ewusek1203
Fanka BB :)
Hahaha! Fredka, ale się uśmiałam z tej Twojej czarownicy. Super to wygląda - cało drobnej dziewuszki a tu nagle taka twarz!!!!
Scarlet - śliczna córeczka i jaka duża!
Scarlet - śliczna córeczka i jaka duża!
Fajny spacerek. My nie wychodzimy z Zuzą, bo ma odmrożone policzki i znowu jej coś wyszło. Nie wiem już czy to odmrożenie czy jakieś uczulenie na zimno.
Po zdjęciach widać jak się mi Zuzia wyciągneła. Na zdjęciu z koleżanką jeszcze taki pulpecik Tylko zdjęcie w szkole jest aktualne. Reszta jakoś z jesieni. Muszę coś pofocić, tylko jak jak my w domu siedzimy
Po zdjęciach widać jak się mi Zuzia wyciągneła. Na zdjęciu z koleżanką jeszcze taki pulpecik Tylko zdjęcie w szkole jest aktualne. Reszta jakoś z jesieni. Muszę coś pofocić, tylko jak jak my w domu siedzimy
Ostatnia edycja:
Scarlet śliczną masz córeczkę i dużą. A wózek mamo, za mały kupiłaś, jakiś wybrakowany :-).
Monia super spacer. My też jeździmy w takim kokonie i jest fajnie. Ala tylko woła eee, co oznacza szybciej tata, nudzę się.
Monia super spacer. My też jeździmy w takim kokonie i jest fajnie. Ala tylko woła eee, co oznacza szybciej tata, nudzę się.
reklama
Właśnie muszę zakupić sanki bo nam się rozwaliły i zastanawiam się nad takim śpiworkiem.
Czy malemu jest w nim wygodnie? Wygląda tak, jakby miał głowe w powietrzu i nie opartą nigdzie?
A co do wozka to jak mała się urodziła szukaliśmy wózka z dużą gondolką i niestety znaleźliśmy tylko ten. Gondolka miała 83 cm i Zuza bardzo szybko z niej wyrosła. W 3 miesiącu jeżdziła w niej z ugiętymi nóżkami.
Czy malemu jest w nim wygodnie? Wygląda tak, jakby miał głowe w powietrzu i nie opartą nigdzie?
A co do wozka to jak mała się urodziła szukaliśmy wózka z dużą gondolką i niestety znaleźliśmy tylko ten. Gondolka miała 83 cm i Zuza bardzo szybko z niej wyrosła. W 3 miesiącu jeżdziła w niej z ugiętymi nóżkami.
Ostatnia edycja: