reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Troche mnie nie bylo,ale duzo nie ma do nadrobienia... :)

Madzienka, Igor super,swietna jesienna sesyjka,super kurteczka.
Livia Michac oczywiscie przeuroczy :) Taki chyba grzeczniutki chlopczyk co ?
MagdaCha no chlopaki rewelacja :)
Fredka Alicja to ci sie taka laseczka robi ze ho ho :)) No i jak juz pieknie sie wspina,zupelnie jak Kinia.. Tylko Kinia teraz patrzy na mnie zaraz jak wejdzie na krzeslko i mowi:ta?" ja "nie,siadaj" i ona fik i siada :)

reklama
Fredka- no z tym wspinaniem to masz...ja tak mam urządzone, że Zuzia nie wejdzie nigdzie, a gdzie chciałaby tam wie, że nie wolno.Raczej jest posłuszna, najwyżej wie, ze trafi na krzesełko do karmienia i skończy się wolność...

A chłopcy są świetni, a rodzeństwo MagdaCha to tak serio razem się bawi czy do fotki tylko?

Fredka-Zuzia też już chodzi od środy, a mając 8 miesięcy nie umiała się przewrócić na boki o siadaniu nie wspomnę. Też jestem dumna-jak paw!!!

A to nasz roczek, ale torty były 2 jeden w Polsce drugi tutaj i nietoperz na Halloween,zrobiony w żłobku- Zuzia taka dumna z niego i ciągle musimy podziwiać i brawo bić .No i jeszcze bukiet od chrzestnego.

Załączniki

• Nietoperz na Halloween 22.10.2010.jpg
    Nietoperz na Halloween 22.10.2010.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0580 [1600x1200].jpg
    IMG_0580 [1600x1200].jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_0589 [1600x1200].jpg
    IMG_0589 [1600x1200].jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0849.jpg
    IMG_0849.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 66
  • Zuzia roczek 133 [1600x1200].jpg
    Zuzia roczek 133 [1600x1200].jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 73
  • Zuzia roczek 136.jpg
    Zuzia roczek 136.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
A chłopcy są świetni, a rodzeństwo MagdaCha to tak serio razem się bawi czy do fotki tylko?

Drodka trudno to nazwać zabawą, ale spędzają czas razem. Te klocki to narzie bawią starszego, a młody ma radochę bo może rozwalac. Na szczęscie Kamilek mu pozwala i tak buduje żeby Igoś mógł zaraz zburzyc. Mogę taż bardzo na niego liczyc gdy potrzebuję np. cos zrobić w kuchni itp.... Kochają się bardzo.
A nietoperz super. My tez bijemy brawo!!! :):-D A Zuzia sliczna jest.

reklama
Do góry