reklama
Dziekujemy bardzo. Maliś już drugi raz miał obcinane włosy. Szybko mu rosną i jak już mu zaczynają sterczeć po bokach to niestety trzeba coś z tym zrobić.
Wiki wyglada cudnie. Teraz jeszcze okularki przeciwsłoneczne, parasol i plaża:-)
Wiki wyglada cudnie. Teraz jeszcze okularki przeciwsłoneczne, parasol i plaża:-)
Monia i co sprawdza sie rowerek ?? Wychodzicie z nim czy jednak jeszcze troche za male te nasze dzieciaczki ?? Bo mi sie spodobal taki ala skuter ale nie wiem czyy kupowac wogole bo na drugi rok quada takiego na akumulator zamierzam kupic albo traktor z przyczepa ;-) wiec nie wiem czy sie wogole rowerek nam sprawdzi w tym roku.
Załączniki
my też planujemy kupic cos na akumulator jakies autko ale tak na 2 latka a rowerek się sprawdza narazie w domku bo pogoda brzydka i nie nadaje sie na wyjscie na rowerek, ale jezdze z mała po mieszkaniu i jest ucieszona jak niewiem sama wciska guziczki żeby melodyjka grała siedzi ladnie trzyma się dodatkowo ten rowerek mozna zamienic w kołyskę tam się przekłada takie pręty i on się buja jak przestałam ją bujać to Wiki sama zaczęła się kołysać w przód i w tył hehe na początku myślałam że moze bedzie za duzy i bedzie mi "latała" w tym siedzonku ale jest w sam razpolecamMonia i co sprawdza sie rowerek ?? Wychodzicie z nim czy jednak jeszcze troche za male te nasze dzieciaczki ?? Bo mi sie spodobal taki ala skuter ale nie wiem czyy kupowac wogole bo na drugi rok quada takiego na akumulator zamierzam kupic albo traktor z przyczepa ;-) wiec nie wiem czy sie wogole rowerek nam sprawdzi w tym roku.
Kamila1
Fanka BB :)
Świetne teraz są te rowerki, ja kupowałam jakieś 3 lata temu to były jeszcze bez tych wszystkich bajerów po prostu rączka do prowadzania, barjerka i podstawka na nóżki korcą mnie te nowe ale chyba nie będę już zamawiać. My mamy po starszym motor na akumulator i używany był przeważnie w domu.
ewusek1203
Monia Wiki jest super! A te włoski ma zabójcze!
ewusek1203
enka75
mamuśka :)
hej dziewczyny,,,,kurcze jak ja dawno tutaj nie zaglądałam... Weszlam po prawie 9 miesiacach i napatrzec sie nie moge jak te nasze dziedziaczki porosly... dopiero kazda z nas marudzila jak jej sie dluzy, jak ja wszystko boli itd a tu niedlugo bedziemy wyprawki do szkoly szykowac ;D
...
vanilla o raany coś TY i GDZIE robiła gdy Cię nie było
a tak ad rem- qrcze duże te dzieciaczki,niektóre to na te swoje 7-8 miesięcy nie wyglądają, raczej na roczniaki lub 2 latki;-)
reklama
vanilla_sky
enka... hehehe...zaraz po macierzynskim wrocilam do pracy i zaczal sie totalny zawrot glowy...