reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

mam fajną churtownie w B-stoku właśnie z takimi czapeczkami i innymi gadźetami-ja dla Oliwiera kupiłam za 13 zł ale nie krasnalową.

reklama
A jakie ma fajniutkie buciki Igorek :-) My mamy kilka par wlasnie takich adidaskow Michas od chrzestnej dostal takie sliczne czarne pumy ale nawet nie mam jak mu ich zalozyc bo nawet 5 min but sie na nodze nie utrzymuje :sorry2: tak kopie i je sobie "sciaga" raz nawet zgubilismy :sorry2:

Moj maly kucharz!

Załączniki

• DSC03419.jpg
    DSC03419.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 54
No to niezły kuchcik Ci rośnie:-) A tu mój Oli.Mój M zrobił nam zdjęcie jak śpimy z Olim więc też się pochwalimy :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00028.jpg
    DSC00028.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00019.jpg
    DSC00019.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00051.jpg
    DSC00051.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00052.jpg
    DSC00052.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00067.jpg
    DSC00067.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00040.jpg
    DSC00040.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00083.jpg
    DSC00083.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00070.jpg
    DSC00070.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Ewa uwaga na malucha bo sie tak rozkucharzy,ze kuperek sobie upiecze hehe ;) Slodziak!
mili haha swietna sesyjka :) Zdjecia jak sie spi z dziecmi sa dla mnie bezcenne, zwlaszcza jak to tatus jest... Nie wiem czemu,aletaka rdosc we mnie wywoluja :)

Kacperek na spacerki bez smoka nie wyrusza:rofl2:

Załączniki

• DSCN3650.jpg
    DSCN3650.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN3593.jpg
    DSCN3593.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN3617.jpg
    DSCN3617.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 57
mili haha swietna sesyjka :) Zdjecia jak sie spi z dziecmi sa dla mnie bezcenne, zwlaszcza jak to tatus jest... Nie wiem czemu,aletaka rdosc we mnie wywoluja :)

I tu Princi jest jeden problem-mój M nie śpi z Oliwierem bo boi się że mu krzywde zrobi a jak już śpi to jest w ten sposób:
-od ściany Oli
-ja na środku
-z brzegu mój M
Kama Twój Kacper na spacer bez smoka nie wyrusza a mój Oli nawet ze smokiem się kompie hihi

Dziękuje za miłe słowa dot. Igorka :) A Oli, Kaceprek i Maciuś No no Mężczyźni jak sie patrzy hehe a jakie włoski super Maciuś ma :)BuzoLki Dla wszystkich Dzieciaczków :***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry