reklama
A jakie ma fajniutkie buciki Igorek :-) My mamy kilka par wlasnie takich adidaskow Michas od chrzestnej dostal takie sliczne czarne pumy ale nawet nie mam jak mu ich zalozyc bo nawet 5 min but sie na nodze nie utrzymuje tak kopie i je sobie "sciaga" raz nawet zgubilismy
ewa72
Mama Maciusia
No to niezły kuchcik Ci rośnie:-) A tu mój Oli.Mój M zrobił nam zdjęcie jak śpimy z Olim więc też się pochwalimy
Załączniki
-
DSC00028.jpg24 KB · Wyświetleń: 49
-
DSC00019.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC00051.jpg17,5 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC00052.jpg36,4 KB · Wyświetleń: 45
-
DSC00067.jpg16,8 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC00005.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC00040.jpg15,6 KB · Wyświetleń: 50
-
DSC00083.jpg21,2 KB · Wyświetleń: 53
-
DSC00070.jpg22,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Ewa uwaga na malucha bo sie tak rozkucharzy,ze kuperek sobie upiecze hehe Slodziak!
mili haha swietna sesyjka Zdjecia jak sie spi z dziecmi sa dla mnie bezcenne, zwlaszcza jak to tatus jest... Nie wiem czemu,aletaka rdosc we mnie wywoluja
mili haha swietna sesyjka Zdjecia jak sie spi z dziecmi sa dla mnie bezcenne, zwlaszcza jak to tatus jest... Nie wiem czemu,aletaka rdosc we mnie wywoluja
I tu Princi jest jeden problem-mój M nie śpi z Oliwierem bo boi się że mu krzywde zrobi a jak już śpi to jest w ten sposób:
-od ściany Oli
-ja na środku
-z brzegu mój M
Kama Twój Kacper na spacer bez smoka nie wyrusza a mój Oli nawet ze smokiem się kompie hihi
reklama