reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
To ja też dodaje moje,14 tyg+2dni.

Załączniki

• Obraz 027.jpg
    Obraz 027.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, moze wy wiecie okolo ktorego tygodnia warto wybrac sie na USG tak zeby dowiedziec sie jaka jest plec dzidziusia?:)
jestem w 20 tygodniu i juz sie nie moge doczekac az sie dowiem co bedzie, ciekawosc mnie zżera, a i wszyscy dookola sie ciagle wypytuja :D
Dziekuje z góry za odpowiedz :*

Dziewczyny, moze wy wiecie okolo ktorego tygodnia warto wybrac sie na USG tak zeby dowiedziec sie jaka jest plec dzidziusia?:)
jestem w 20 tygodniu i juz sie nie moge doczekac az sie dowiem co bedzie, ciekawosc mnie zżera, a i wszyscy dookola sie ciagle wypytuja :D
Dziekuje z góry za odpowiedz :*
Hej ja dowiedziałam sie w 16 tygodniu ze na 80% bedzie to chłopczyk:-)

bylam w 17 tygodniu ostatnio na usg i jeszcze niestety nie bylo widac...
Ale jak mowicie ze juz powinno byc widac to sie chyba niebawem wybiore :-D:-D
Mam nadzieje ze dzidzia sie nie odwroci pupka do wszystkich :-D:-D
pozdrawiam :-)

reklama
zanka skarbie mi mój gin tak powiedział, być może wcześniej płeć dzidzi też można poznać, jak wiele dziewczyn na naszym forum już wiedzą, ale zależy to od tego jak się dzidzia ułoży, i czy sprzęt gin będzie miał odpowiedni.
Wiem że na USG 3D już mogła byś z czystym sumieniem pójść i by Ci powiedzieli, ale tj np mój gin niestety nie ma np USG 3D na którym to już w 16/17 tygodniu jak nic płeć można rozpoznać. Ale dziś szukałam w mojej okolicy takiego USG i jak dzowniłam to babka każda jedna mówiła, że nalpeije po 20/22 TC przyjechać bo wtedy najlepiej wszystko widać.
Ja moje USG będę miała gdzieś w połowie maja jak nie na początku czerwca i wtedy będę jakoś spokojnie po 23 TC i myślę, że gin mi już powinien powiedzieć co i jak.

Do góry