reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
ja tez probowalam malego w pokoju posadzic w krzeselku do kapieli ale niestety jak sie oparl to lecial razem z krzeselkiem :-) bo jest na przyssawki i w pokoju niestabilne :sorry:

dziękuję wszytskie dzieciaczki tymi swoimi rozchachanymi buziakami są przezabawne:)
liiviiia- nasze krzesełka się troszkę róznią choć na początku bałam się, że własnie poleci do tyłu ale jakoś nie ma skłonności, gorzej jest jak upadnie Jej zabawka i za wszelką cenę chce podnieść wtedy boję się, że poleci na bok, c hoć jeszcze tak się nie zdarzyło. Może Twój maluszek jest większy a moja to kluseczka waży ponad 8kg, także może to daje Jej stabilność, a jak Twój MIchaś jest długi a chodziutki to siłą rzezcy leci na bok- ale jest cudowny z Niego chłopaczek, wszytskie dzieci z ręką na sercu są piękne, dziewczynki są wręcz przesłodkie a chłopakito przystojniaki:))

hop.jpgamen.jpg

Pozdrawiamy :-D Tomcio dzisiaj kończy 7 miesięcy :tak:

reklama
Mili ale słodki pultasek :) a to Wiki spacerowo z mamusią i tatusiem ;-)

Załączniki

• 8.jpg
    8.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 85
  • 2.jpg
    2.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 85
  • 1.jpg
    1.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 5.jpg
    5.jpg