reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

monia22 Cora ma fajnego loka haha:-)a moj Adi tez uwielbia piloty;-)

liviiaa jejku Twoj synus to wyglda na starszego niz jest pomimo tego iz jest drobniusi, jak siedzi na tym stole tak sztywno pieknie i trzyma kubeczek no szok!!:-) superrr

reklama
sliczne dzieciaczki :-). Wikunia ma takie cudowne loczki, a właściwie to loczka :rofl2:. No a Michaś to już mały mężczyzna :tak::tak:. Chyba mu włoski zjaśniały bo pamiętam że miał ciemniejsze:happy:

No juz raz jechal :-) a zadowolony ze szok bo widzi przez szybe w koncu wszystko ;-)
Co do siedzenia to fakt bardzo ladnie sztywno sam siedzi nie za dlugo ale daje rade ;-) w krzeselku jak go posadze to za chiny nie chce sie oprzec tylko siam ;-) a z kubeczka to ladnie zalapal i sam sobie juz pije najpierw gryzl go ale jak mu raz polecialo to chyba zalapal i teraz najpierw pije pije a jak juz mu sie nie chce to gryzie ;-)

witam kwietniowo:):)Ale fajnie, że już skończył się ten marzec, choć podobno czekają nas jeszcze nawroty zimy, mam nadzieję, że to jakaś totalna pomyłka;-)Oto moja mała w 4 odsłonach:):)
Skończyła 7 miesięcy, więc postanowiła już trochę powstawać, aż się boję wchodzić do pokoju bo jak widzę ją na tych chwiejnych nózkach to tylko patrzę jak gruchnie gdzieś głową:szok::szok:No i po wielu próbach uchwyciłam w końcu uśmiech mojej niuni, a było to trudne, bo ona się śmieje cały czas a jak zobaczy aparat to powaga straszna:-)

Załączniki

• DSC00562..jpg
    DSC00562..jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00566..jpg
    DSC00566..jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00581..jpg
    DSC00581..jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00551..jpg
    DSC00551..jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 51
Juz tak ladnie stoi ???? bravo !!! u nas nie wiem o co cho ale Michal wogole nie chce stanac- nie chce nog wyprostowac tylko jak go stawiam wiecznie podkulone

reklama
Do góry