reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Jaki Igorek jest pocieszny.Ten uśmiech:-)A Alcia hmmm normalnie chyba zapytam czy nie było by problemu jakbym ją na synową wybrała hihi ;-)

reklama
ale dzieciaczki rosną :-)...
a tu my :-D

Załączniki

• DSC00871..jpg
    DSC00871..jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 50
Fredka: Ala jest cudowna
Igorek przystojniak mały i mamy taką samą krówkę
A Oliwier powala mnie na łopatki urocze są te jego uśmieszki
i jeszcze Hania rozbroiła mnie swoją techniką siadania

Michas i jego burza wlosow :-D na razie ma takie rzadkie sianko ;-) ale chyba zaczynaja mu sie krecic i wcale bym sie nie obrazila bo kocham loczki u takich maluszkow :happy2::tak:

Załączniki

• 100_9960..jpg
    100_9960..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 100_9956..jpg
    100_9956..jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_9950..jpg
    100_9950..jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_9944..jpg
    100_9944..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 43
Za każdym razem jak przeglądam ten watek to mi się przypominają zdjęcia brzuchów...wtedy kazda z nas nie wiedziała jak będzie wyglądać jej maleństwo, były jedynie marzenia i wyobrażenia...aż się łezka w oku kręci...
śliczne te Nasze bobaski:)

reklama
Boziu jak dzieciaczki szybko rosną:) ten czas strasznie szybko leci. Niedawno dzwigałam wielki brzuch a tu juz pół roku za nami.
Maluszki śliczne.
Pozdrawiam

Do góry