reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Jaki Igorek jest pocieszny.Ten uśmiech:-)A Alcia hmmm normalnie chyba zapytam czy nie było by problemu jakbym ją na synową wybrała hihi ;-)

reklama
ale dzieciaczki rosną :-)...
a tu my :-D

Załączniki

• DSC00871..jpg
    DSC00871..jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 53
Fredka: Ala jest cudowna
Igorek przystojniak mały i mamy taką samą krówkę
A Oliwier powala mnie na łopatki urocze są te jego uśmieszki
i jeszcze Hania rozbroiła mnie swoją techniką siadania

Michas i jego burza wlosow :-D na razie ma takie rzadkie sianko ;-) ale chyba zaczynaja mu sie krecic i wcale bym sie nie obrazila bo kocham loczki u takich maluszkow :happy2::tak:

Załączniki

• 100_9960..jpg
    100_9960..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 100_9956..jpg
    100_9956..jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_9950..jpg
    100_9950..jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_9944..jpg
    100_9944..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 47
Za każdym razem jak przeglądam ten watek to mi się przypominają zdjęcia brzuchów...wtedy kazda z nas nie wiedziała jak będzie wyglądać jej maleństwo, były jedynie marzenia i wyobrażenia...aż się łezka w oku kręci...
śliczne te Nasze bobaski:)

reklama
Boziu jak dzieciaczki szybko rosną:) ten czas strasznie szybko leci. Niedawno dzwigałam wielki brzuch a tu juz pół roku za nami.
Maluszki śliczne.
Pozdrawiam

Do góry