reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
MAMO.. ale jak to??? Mam się uczyć 2 rzeczy na raz?????
attachment.php

Chciałaś coś? bo przeszkadzasz mi w zabawie...
attachment.php

Eli 88, jejku, Twoja mała ma czuprynę przecudną-moja Zuzia łysa jak kolanko :)
Princi-mówię Ci, jakie miny ona strzela to po prostu szok, na naszej galerii aguagu są różne minki. A to drugie foto to jest z chrzcin :)

No nie moge :-D to juz nam sie zbliza nocniczkowanie :-);-) jak to bylo w "usta usta" sralniczek :-D swietnie Hania wyglada ;-) i mimo ze u obu dziewczynek juz doskonale znam te wloski i widze je jak zamkne oczy to za kazdym razem jak je widze nie moge wyjsc z podziwu :-)

Kochane melduję że żyję. Narazie bardzo rzadko zaglądam bo walcze z przeprowadzką. Szybciutko przeleciałam fotki - Mój ulubiony wątek. Dzieciaczki Słodziaszne. Całuski dla wszystkich maluszków. Coraz większe i coraz fajniejsze.

reklama
eli- córcia Twoja nie może mieć pół roczku chyba pomyłka jakaś;-)
kamila- Kacper słodziak , te cudne pucki eh:tak:
moniaa- niuśka , dziołszka jak się patrzy :-D
no niesamowite maluszki :-D

Do góry