reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dzisiaj od rana chodzę z aparatem, żeby zrobić zdjęcie ząbków bo już są dobrze widoczne, ale mój synek robi mi na złość i zamyka buźkę albo wystawia język:-p teraz śpi jak wstanie będę próbować dalej nie poddam się:tak:
ale coś wstawie tyle zdjęć narobiłam

Załączniki

• DSCN3438..jpg
    DSCN3438..jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN3440..jpg
    DSCN3440..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
hehe bo Kacperek nie da sobie,zeby wszystkie mu w buzie zagladaly ha ha :) maadry chlopiec,pokaze tylko mamusi :)

hehe no pewnie co bedzie jakims ciotkom z BB zabki pokazywal haha;-)
Kacperek na pierwszym zdjeciu ma super minke pt" Mamo schowaj ten aparat bo sie zezloszcze-i tak nie pokaze zabkow" haha:-)

Ale Kacperek ma minkę
new_lol.gif
żeczywiście jakby ostrzegał że się zaraz wkurzy
Łał jak Gabrysia pięknie siedzi, mój Maciek jeszcze na boki się przewraca ale i ponad miesiąc młodszy
new_blush.gif

Wikusia za to ma świetną fryzurkę.... eh wszystkie dzieci cudne
new_thumbsup.gif
tak wiem,że się powtarzam ale nie potrafię się nie zachwycać tymi naszymi maluchami

reklama
Do góry