reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dobrze ze moj M tu nie zaglada bo jakby wasze opinie o podobienstwei poczytal to jeszcze by sie podejzliwy zrobil :-D a najlepsze jest to ze co chwile cos na allegro zamawiam i listonosz niemalze codziennie puka do mych drzwi :-D juz na ulicy mnie poznaje :-);-)

reklama
iza_jot Amelka to taka mala gwiazdka... slicznotka!;-)
henrietta Kubus jest cudny! Jak tak patrze na waszych chlopakow.. to rozkminiam nad trzecim haha :-D

A to z naszej dzisiejszej sesji :-)

DSC_0828.JPG
iza_jot-sliczna ta Twoja perelka.
ps.sorki,ze 2 oddzielne posty,ale jeszcze nie umiem tak jak Wy odp.na kilka razem.

Liiiviia no ale dzieci fajne robi:-), a wiek nie ma znaczenia

Princi ja tez rozmyslam , ale płeć tym razem obojetna, tylko chyba moja mama zawału dostanie jak podrzuce jej kolejne dziecko:szok:

Amelka ma super sesyjkę, a Igorek jaki sportowiec

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie dzieciaczki są super - przesłodkie! A Michałka Livii, Kingunie Princi i Hanię Eli to już bym rozpoznała nawet jakby zdjęcia nie były podpisane. Jakoś tak zapamiętałam te pyszczki słodkie.

Do góry