reklama
izo mój tata jak zobaczył Twoją małą to był w szoku, jakie ta dziewczynka ma włoski, cudna
Kinia to taki słodziak, ma taka słodka buzie. Taki cukiereczek
Henrieta Twój wywija, taki mały showman.
Minka ale cudna buzia. A ten uśmiech...
Ogólnie wymiękam, takie słodkie dzidziusie.
Kinia to taki słodziak, ma taka słodka buzie. Taki cukiereczek
Henrieta Twój wywija, taki mały showman.
Minka ale cudna buzia. A ten uśmiech...
Ogólnie wymiękam, takie słodkie dzidziusie.
Nasze pierwsze proby prostowania nozek ;-) ale nie predko nam do stania Michas ma raczej "giętkie nogi " i co go chce przytknac nozkami do ziemi to podkula i kleka ;-) ale udalo mi sie po ciezkich probach uchwyc "ala stanie" z podporka pod pupcia :-) a Michas mi tu przypomina takiego źrebaczka co ustac nie moze
Załączniki
henrietta5
Fanka BB :)
i wtedy będziemy musiały filmiki kręcić,żeby sie pochwalić
reklama
Princi zdjęcie z lwem jest naprawdę świetne.
Henrietta, ten twój akrobata jak tu nazwały go ciocie jest świetny
Iza_jot - cócia jest cudna i te włosy- no i ujęcia fotografa jakie profesjonalne
Liiviia - Michas jest taki słodziutki i naprawdę słodki jak przegladam zdjecia, to nie jestem w stanie jeszcze "rozpoznać" wrześniowe maluszki który czyj, zwłasza te cudne pannice!,a Twój od razu jakoś wpadł mi w oko i wszędzie jak widzę tego pysiaczka, to od razu poznaję i buzia mi sie sama śmieje No i ma imię miłe mojemu sercu (mój maż Michał też)
A tu nasza sesja okiem przyjaciółki uwielbiającej fotografowanie- no i sprzęcior ma zarąbisty, wiec zdjecia robi cudne
Henrietta, ten twój akrobata jak tu nazwały go ciocie jest świetny
Iza_jot - cócia jest cudna i te włosy- no i ujęcia fotografa jakie profesjonalne
Liiviia - Michas jest taki słodziutki i naprawdę słodki jak przegladam zdjecia, to nie jestem w stanie jeszcze "rozpoznać" wrześniowe maluszki który czyj, zwłasza te cudne pannice!,a Twój od razu jakoś wpadł mi w oko i wszędzie jak widzę tego pysiaczka, to od razu poznaję i buzia mi sie sama śmieje No i ma imię miłe mojemu sercu (mój maż Michał też)
A tu nasza sesja okiem przyjaciółki uwielbiającej fotografowanie- no i sprzęcior ma zarąbisty, wiec zdjecia robi cudne
Załączniki