reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
a to fotka z chrztu 22.11.(chyba jeszcze nie wklejałam jak tak to sorki za powtorke:rofl2:) i fotka z dzisiejszej zabawy misiem :-p

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 8.jpg
    8.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 55
A wyobrazcie sobie ze to byl jego pierwszy raz :-) jeszcze 2 dni temu chcialam mu pyknac fotke to oparl brode na raczkach i tyle ;-) a teraz juz trzyma za kazdym razem a nawet sie smieje :-)

A tu z dzisiaj :tak: (ostatnie pt. " A NIE POKAŻE WAM CO TAM MAM !! " :-D )

Załączniki

• 100_7930.jpg
    100_7930.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_7937.jpg
    100_7937.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 72
  • 100_7923.jpg
    100_7923.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_7913.jpg
    100_7913.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 68
A oto nasz Brzdąc w trzech odsłonach [tak wlaśnie powstaja Kluseczki ;)]:
1 tydzień, waga 3110g

2 miesiące 9 dni, waga 6480g

3 miesiące (bez 4 dni), waga 7000g

Ostatnia edycja:
Liiviia piekne sa te zdjecia...i ja tez niecierpliwie czekam na taki usmiech z "brzuszka"...
Klaudynka niesamowicie jak te nasze pociechy sie zmieniaja :) po prostu rewelacja.

Ech te wszystkie mordeczki, lepeczki, raczuszki, pupolki, paluszki, pachnace brzuszki do schrupania he he he

Klaundynka- śliczności masz w domku :-D!

A co do iLivii- normalnie to Ty chyba kochana oszukałaś nas z tym wiekiem maluszka...On wygląda na dużo starszego brzdąca! :-D:tak: Co nie spojrzę na każde zdjęcie, które wklejasz to jestem pod coraz większym wrażeniem! No a dziś paraduje już w rajstopkach....no nie...normalnie mnie powala....:tak::-D Cudo!

No ja juz go dawno w spioszki nie ubieram tylko do spania ma spioszki albo pajacyki a w dzien to juz powazny chlop albo rajstopki albo spodenki :-D a jakos rajstopki mi najbardziej podeszly ;-) wklejam wam obiecanego Michalka w różu :-) oto moja "Michalinka" ;-):-)

Załączniki

• 100_7332.jpg
    100_7332.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_7130.jpg
    100_7130.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Ja tam Ci powiem Liiviia jedno- Ty się już szykuj na teściową...normalnie będzie miał mały popyt...mówi Ci to ciocia Elaine.....;-):-D:-D:-D Kurde, że też nie mam córci ....:-p

Do góry