reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
a to fotka z chrztu 22.11.(chyba jeszcze nie wklejałam jak tak to sorki za powtorke:rofl2:) i fotka z dzisiejszej zabawy misiem :-p

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 8.jpg
    8.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
A wyobrazcie sobie ze to byl jego pierwszy raz :-) jeszcze 2 dni temu chcialam mu pyknac fotke to oparl brode na raczkach i tyle ;-) a teraz juz trzyma za kazdym razem a nawet sie smieje :-)

A tu z dzisiaj :tak: (ostatnie pt. " A NIE POKAŻE WAM CO TAM MAM !! " :-D )

Załączniki

• 100_7930.jpg
    100_7930.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 71
  • 100_7937.jpg
    100_7937.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_7923.jpg
    100_7923.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_7913.jpg
    100_7913.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 64
A oto nasz Brzdąc w trzech odsłonach [tak wlaśnie powstaja Kluseczki ;)]:
1 tydzień, waga 3110g

2 miesiące 9 dni, waga 6480g

3 miesiące (bez 4 dni), waga 7000g

Ostatnia edycja:
Liiviia piekne sa te zdjecia...i ja tez niecierpliwie czekam na taki usmiech z "brzuszka"...
Klaudynka niesamowicie jak te nasze pociechy sie zmieniaja :) po prostu rewelacja.

Ech te wszystkie mordeczki, lepeczki, raczuszki, pupolki, paluszki, pachnace brzuszki do schrupania he he he

Klaundynka- śliczności masz w domku :-D!

A co do iLivii- normalnie to Ty chyba kochana oszukałaś nas z tym wiekiem maluszka...On wygląda na dużo starszego brzdąca! :-D:tak: Co nie spojrzę na każde zdjęcie, które wklejasz to jestem pod coraz większym wrażeniem! No a dziś paraduje już w rajstopkach....no nie...normalnie mnie powala....:tak::-D Cudo!

No ja juz go dawno w spioszki nie ubieram tylko do spania ma spioszki albo pajacyki a w dzien to juz powazny chlop albo rajstopki albo spodenki :-D a jakos rajstopki mi najbardziej podeszly ;-) wklejam wam obiecanego Michalka w różu :-) oto moja "Michalinka" ;-):-)

Załączniki

• 100_7332.jpg
    100_7332.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_7130.jpg
    100_7130.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Ja tam Ci powiem Liiviia jedno- Ty się już szykuj na teściową...normalnie będzie miał mały popyt...mówi Ci to ciocia Elaine.....;-):-D:-D:-D Kurde, że też nie mam córci ....:-p

Do góry