reklama
O
onka
Gość
Cudaki normalnie te nasze dzieciaczki i jakie juz duże bombelki
gosiacy ale ten twoj maluszek juz duzy sie wydaje w lezaczku!!!ty masz taka ciemna karnecje???a włoski tak mu sie kreca??
Maluch rośnie strasznie szybko:-) już jedno pudło zamałych ubranek spakowane. Moja karnacja jaśniuteńka jak ściana tylko tata jest murzynem, a i tak wydaje mi sie że jak na mulata to Maliś ma jasną karnację. Włosy też ma po tatusiu czarne i bbbbardzo kręcone.
mam pytanie jak wy robicie te zdjecia bo moj maly za kazdym razem jak chce mu zrobic zdjecie skacze jak nakrecony-uwielbia aparat-problem w tym ze jego mama jest kompletnym amatorem i nie wie jak robic te zdjecia kiedy on sie rusza, za kazdym razem wychodza zamazane
niby aparat ma opcje "zdjecia w ruchu" ale to nie dziala albo ja cos zle robie
A moj z kolei fika na lozku smieje sie a jak biore aparat to tak sie na niego gapi w pelnym skupieniu ze ciezko trafic na ladny usmiech i tak lezy bez ruchu wpatrzony
eli88
Fanka BB :)
dzisiejsze fotki ze spacerku i ubierania choineczki (choinka jeszcze niekompletna, ale już nie mogłam się powstrzymać )
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (581x600).
NIESTETY KIEPSKA JAKOŚĆ BO Z TELETONU :-(
i jeszcze choinka w nieoficjalnej (niekompletnej) wersji
NIESTETY KIEPSKA JAKOŚĆ BO Z TELETONU :-(
i jeszcze choinka w nieoficjalnej (niekompletnej) wersji
Magdalena0713
henrietta5
Eli jaki masz wózek ,bo bardzo podobny do naszego , a choinka piekna az mi się juz tez zachciało, Hania ma też taką drugą bródke jak mój mały
Ostatnia edycja:
reklama