reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
gosiacy ale ten twoj maluszek juz duzy sie wydaje w lezaczku!!!ty masz taka ciemna karnecje???a włoski tak mu sie kreca??:szok::szok::szok:

gosiacy ale ten twoj maluszek juz duzy sie wydaje w lezaczku!!!ty masz taka ciemna karnecje???a włoski tak mu sie kreca??:szok::szok::szok:

Maluch rośnie strasznie szybko:-) już jedno pudło zamałych ubranek spakowane. Moja karnacja jaśniuteńka jak ściana tylko tata jest murzynem, a i tak wydaje mi sie że jak na mulata to Maliś ma jasną karnację. Włosy też ma po tatusiu czarne i bbbbardzo kręcone.

mam pytanie jak wy robicie te zdjecia bo moj maly za kazdym razem jak chce mu zrobic zdjecie skacze jak nakrecony-uwielbia aparat-problem w tym ze jego mama jest kompletnym amatorem i nie wie jak robic te zdjecia kiedy on sie rusza, za kazdym razem wychodza zamazane
niby aparat ma opcje "zdjecia w ruchu" ale to nie dziala albo ja cos zle robie

A moj z kolei fika na lozku smieje sie a jak biore aparat to tak sie na niego gapi w pelnym skupieniu ze ciezko trafic na ladny usmiech :-D i tak lezy bez ruchu wpatrzony

dzisiejsze fotki ze spacerku i ubierania choineczki :biggrin2: (choinka jeszcze niekompletna, ale już nie mogłam się powstrzymać :-D)

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (581x600).
picture11783.jpg

picture11784.jpg

picture11782.jpg

picture11781.jpg

NIESTETY KIEPSKA JAKOŚĆ BO Z TELETONU :-(

i jeszcze choinka w nieoficjalnej (niekompletnej) wersji :biggrin2:

picture11785.jpg

reklama
Do góry