reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Klaudynka jak Ci się nudzi zapraszam do mnie. U mnie jest mega bałagan. Malowanie w trakcie. Ścigamy się z czasem. Uda się do porodu, nie uda.......Dzisiaj malujemy kuchnię. Zostanie jeszcze duży pokój:no:.

reklama
O jaka słodka dzidza..:)

A to mój Brzusio
dsc00097jg.jpg

Ostatnia edycja:
Fredka1 - trzymam kciuki, żeby udało się wszystko wymalować przed porodem :D A porządek rzecz nietrwała - dziś przestawialiśmy komodę z jednego pokoju do drugiego i aż strach myśleć ile bałaganu może spowodować taka jedna prozaiczna czynność ;) Na razie dosłownie toniemy w nawale różnych rzeczy powyjmowanych z szuflad - a musimy wygospodarować jeszcze minimum jedną szufladę dla Tymonka (póki co ma 3 i już się Chłopaczek nie mieści ;))
Aaa! Nie wspomniałam jeszcze, że mój Luby wyrzucił dziś stare kwiatki z balkonu i sadzi nowe, więc ziemi, listków i tego wszystkiego mamy wszędzie po sufit! :] Ale jak tu nie kochać takiego Męża? :)

Ostatnia edycja:
malutkie macie te brzusie:-).

a co do porządków. Właśnie zdążyłam ogarnąć większy bałagan i odpoczywam. Chciałabym, żeby mój M sadził kwiatki. On tylko lubi je wyrzucać.

to ja troszkę zdjęć z dnia wczorajszego :-)

KTG, spacerek po parku i odwiedziny pod strażą pożarną gdzie jest wystawka upamiętniająca ataki na WTC
na początek Gabryś i jego ukochane wozy strażackie :-)
DSC08866.JPG

DSC08867.JPG

DSC08869.JPG

DSC08873.JPG

tak sobie mama słuchała serduszka małego dowcipnisia :-)
IMG_0129.jpg

a tu już w parku.. mój mały model-przystojniak :-)
DSC08925.JPG

DSC08929.JPG

DSC08944.JPG

DSC08957.JPG

DSC08961.JPG

i mama z brzuszkiem :-)
DSC08966.JPG

reklama
Do góry