reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Jak jeszcze nie miałam dziecka to planowałam trójeczkę:dddd po Dawidzie (poród) odechciało mi się nawet dwójki..ale minęło te 4 lata i zapragnęłam drugiego maluszka ale też myślę, że na dwójce skończymy:)

reklama
Smile - też od wszystkich słyszałam, że będę miała dziewczynkę, a tu chłopak! :D Ale cieszę się.

Malgos - no mi póki co 3 się marzy:D

Melduje ze po wizycie wszystko ok:) Nawet na szybko podejrzelismy dzidziusia na usg. Lekarz stwierdzil ze siusiaka nie widzi ale pewnosci co do plci jeszcze nie daje ;) Mam czekac do 20 tygodnia :)
Ale poza tym wszystko dobrze wiec to najwazniejsze!

Hej Dziewczyny :) my już też po wizycie:) dzidziuś pięknie rośnie i pokazał nam piękne jajeczka :p ( nie możemy się wyróżniać ) hihi

reklama
Do góry