reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

cześć dziewczęta!
mikowata naprawdę super zdjęcie, mój pan doktor za każdym razem robi nam 4d ale jedyne fajne zdjecie jakie miałam to było w 11 tc teraz mały nie chce sie pokazać :)
Pamiętacie jak pisałam wam, że mnie pan dr nie bada szyjki macicy od października wczoraj zbadał przez te skurcze które dostaje codziennie wieczorem. Powiedział, że szyjka bez zmian więc się ucieszyłam. Jest tak jak pisałyście lekarze nie chcą badać szyjki żeby niepotrzebnie nie ingerować i czegoś nie popsuć ;)
Mój mały mężczyzna przytył od ostatniej wizyty( a była ona 03.12) 700g! waży teraz 1600g mały king kong :D on kilo 600 a matka ma już na plusie 9 kg od początku ciąży :D
U nas podobnie jak u was u nas też jest wszystko w porządku:) więc się ciesze :) Pozdrowienia!

reklama
Camera.jpgIMG_20121229_160720.jpgIMG_20121229_161408.jpgIMG_20121229_161436.jpgSmyk :)

madziarra sliczna coreczka. ladnie wazy i ladnie wyglada ;-)

nomimalone gratuluje udanej wizyty. fajnie ze malutka zdrowa ;-)

mikowata sliczne zdjecia! takie wyrazne

madzia super wiesci. oby tak dalej :tak:

deizzi ale masz pamiatek :-D zazdroszcze, ja mam tylko jedno zdjecie

nimitii ladnie dzidz wazy, bedzie maly klocek. dobrze ze z szyjka wszystko ok

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj po wizycie :-) Mała duża i zdrowa. Ostatnią wizytę miałam 18.12.i Mała ważyła wtedy 1037 g, a dzisiaj 2033 g :szok: w 2 tyg.kilo podskoczyła... A mama przez te święta 2,5 kg :zawstydzona/y: Ach te święta... Teraz tylko mocz i morfologia do zrobienia, a następna wizyta dopiero 31.01.

Ja dzisiaj po wizycie :-) Mała duża i zdrowa. Ostatnią wizytę miałam 18.12.i Mała ważyła wtedy 1037 g, a dzisiaj 2033 g :szok: w 2 tyg.kilo podskoczyła... A mama przez te święta 2,5 kg :zawstydzona/y: Ach te święta... Teraz tylko mocz i morfologia do zrobienia, a następna wizyta dopiero 31.01.

To kawał kobietki rośnie :) a ja się bałam że będę miała dużego syna ale on w 32 tygodniu ważył 1899 g.

asinka85 gratuluje udanej wizyty. mala bedzie duuuuza :-D niezla waga, naprawde

ja dzis bylam u poloznej i moja 1500 to maks, ulozona narazie posladkowo. serduszka posluchalam, ogolnie mila babka mi sie trafila. oczywiscie po powrocie z miasta nie mam na nic sil i najchetniej bym spac poszla :dry:

asinka :szok: takie oczy zrobiłam jak to przeczytałam! to ciekawe ile moja mała teraz waży jak ostatnio 12.12 ważyła 1070 g ! :) ale chyba raczej na pewno nie 2 kg :D nie uwierzyłabym! :) a niby cukrzykom się często rodzą duże dzieci... :p

asinka85 no to Mała Ci pięknie urosła. Moja też chyba z dnia na dzień co raz większa, ale USG dopiero 18tego.
madziarra no żebyś się nie zdziwiła na wizycie ;)
herbata, deizzi Wam też pięknie dzieciaczki rosną :)

reklama
Do góry