reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
ja dziś byłam na wizycie. wszystko jest ok. córcia nadal jest córcią :) tylko muszę zacząć brać żelazo. to i tak późno bo w pierwszej ciąży brałam już od 6 miesiąca. a i pani doktor powiedziała że umówimy się na cesarkę na konkretny dzień gdzieś z tydzień przed terminem tak więc zapewne zostanę lutówką.... bo normalny termin mam na 02.03.

To super :) Ja z terminem na 01.03. i też jakiś tydzień przed CC więc na jednym wózku jedziemy :)

Mikowata trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
Ulkan nogi wysoko do góry i leżanka :-)
Patrycja, Gosha_90 to super wieści po wizycie :-) Gratuluję.
Anka u Nas w szpitalu to różnie, najwcześniej 2 tyg przed terminem robią cc.

Kania - podobno to jest jakaś metoda, nawet mi gin demonstrował, że mam klęczeć i twarzą i brzuchem dotykać do podłogi a pupę trzymać wysoko, to się mały odwróci!! I tak 3 razy dziennie po 20 minut. Na razie taka pozycja wzbudza entuzjazm u mojego męża (bo jest śmieszna) i Wojtka, który z uporem maniaka wdrapuje mi się na plecy;)

Mikowata trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
Ulkan nogi wysoko do góry i leżanka :-)
Patrycja, Gosha_90 to super wieści po wizycie :-) Gratuluję.
Anka u Nas w szpitalu to różnie, najwcześniej 2 tyg przed terminem robią cc.

ja też już po wczorajszej wizycie. wszytsko w porządku z naszą córeczką. pani doktor rozwiała moje obawy z ciągnięciem w dole brzucha. u mnie z cesarką jest tak, że termin wg.om mam na 8 marca, a wg usg na 13, więc cesarka będzie prawdopodobnie 7 marca.

mikowata mam nadzieje ze juz dobrze u Ciebie! ale masakra! 3mam kciuki!

gosha fajnie ze corka nadal corka, mam nadzieje ze bezproblemowo donosisz do wyznaczonego terminu. a czemu bedzie cc?

patrycja gratuluje udanej wizyty! skoro dzidz wiekszy to moze szybciej urodzisz?

ulkan moze synek sie jeszcze ulozy? moja tez glowki nie ma gdzie miec powinna... 3mam kciuki, chyba ze wolisz cc ;-)

lilkasia
super ze wszystko dobrze z dzieckiem. gratuluje!

reklama
Byłam na usg i Leo waży 1800. Rusza sie bardzo. Ktg wychodzą bardzo dobre. Szyjka długa, lozysko w normie. Ze mną tez wszystko ok. Głowa, szyja, kręgosłup wybadane - nie ma sie czym martwić. Jedynie ten brzuch twardy ciagle, leki rozkurczowe dostaje. Mówią, ze to po stresie norma.

Do góry