reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
nimitii jakie malenstwo widac tylko czarna kropeczke. Super, ze juz niektóre z Was maja wizyty za soba
ja bede miec dopiero 24 sierpnia-eh ....jeszcze kupa czasu
ja bede miec dopiero 24 sierpnia-eh ....jeszcze kupa czasu
a no, mój mały groszek. Zaraz na drugi dzień po wykonaniu testu pognałam do pana doktora i dał mi wydruczek staraliśmy się długo o maluszka bo byłam bezpłodna więc było to dla nas i jest nadal wydarzenie roku a w piątek idziemy posłuchać bicia jego serduszka
nimitii miło mieć na zdjęciu dowód, że rzeczywiście coś tam rośnie
Ja też w pierwszej ciąży leciałam szybko na usg. Ile to się nastresowałam jak się okazało że są dwa pęcherzyki. Jeden duży a drugi mniejszy. Pani doktor stwierdziła, że jeszcze ten mały może się wchłonąć albo połączyć z dużym i tak się (na szczęście) stało. Teraz odpuszczam. Poczekam na pierwsze usg bezpłatne. W Irlandii jest to dopiero ok. 12 tygodnia. Zobaczę jeszcze.
Ja też w pierwszej ciąży leciałam szybko na usg. Ile to się nastresowałam jak się okazało że są dwa pęcherzyki. Jeden duży a drugi mniejszy. Pani doktor stwierdziła, że jeszcze ten mały może się wchłonąć albo połączyć z dużym i tak się (na szczęście) stało. Teraz odpuszczam. Poczekam na pierwsze usg bezpłatne. W Irlandii jest to dopiero ok. 12 tygodnia. Zobaczę jeszcze.
łoo rany w 12 tyg? masz cierpliwość Ja słyszałam, że tak sie dzieje przy ciąży bliźniaczej. Moja kuzynka miała identycznie, bliźniaczka "wchłonęła" drugiego embrionka. Ale ja jej do teraz mówię, że po prostu mała chciała mieć mamę tylko dla siebie
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja się wybiorę w tym tyg do gina, ale nie wiem kiedy. Może w piątek i pewnie o 15
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja mam wizyte w 11 tc wiec zazdroszcze Wam tych wizyt.
Cudowne zdjecie:-) i czekam na reszte fasolek
Cudowne zdjecie:-) i czekam na reszte fasolek