reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Anka serdecznie współczuję nerwów ale skoro to tak mało, że nawet nie zauważyłaś a do tego ciąża bardzo wczesna to nie ma szans np, że to pozostałości po implantacji?
W każdym razie, cokolwiek to nie jest ważne, że lekarz zauważył i już masz leki, z Laurą się udało, trzeba wierzyć że i tym razem będzie dobrze. Trzymaj się kochana
W każdym razie, cokolwiek to nie jest ważne, że lekarz zauważył i już masz leki, z Laurą się udało, trzeba wierzyć że i tym razem będzie dobrze. Trzymaj się kochana
_Ewcik_
myslalam zeby te liste zrobic tu na poczatku watku ale nie znam jeszcze Ewcik, wiec zastanawiam sie czy to przejdzie?
jak najbardziej może tak być, w pierwszym poście będzie lista;-)
marysia_85
Kania78 będziemy 3mać kciuki :-) ja jeszcze trochę w stesie pożyje bo mam wizytę dopiero 25
_Ewcik_
hello
ja dziś po wizycie u lekarza na nfz, bo nie mogłam się doczekać wizyty u mojej lekarki prywatnej, którą mam 31.07. Lekarz śmigiem migiem zrobił usg, zarodek jest, wyprosiłam lekarza, żeby mi powiedział, czy widzi serce-powiedział "widzę!".
corazon a jak u Ciebie po wizycie?
ja dziś po wizycie u lekarza na nfz, bo nie mogłam się doczekać wizyty u mojej lekarki prywatnej, którą mam 31.07. Lekarz śmigiem migiem zrobił usg, zarodek jest, wyprosiłam lekarza, żeby mi powiedział, czy widzi serce-powiedział "widzę!".
corazon a jak u Ciebie po wizycie?
anka26_x_07
Mama Laury :)
prosze dodac mnie do listy wizyta 21.08 ( to juz bedzie 11tc)
Kania tak uplawy lekarz stwierdzil po badaniu, szybka reakcja i jak narazie jest dobrze
Kania tak uplawy lekarz stwierdzil po badaniu, szybka reakcja i jak narazie jest dobrze
reklama