reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Zabka ta cukrzyce widzę nieźle Ci się daje we znaki:-( Mam nadzieję, że diabetolog coś poradzi, daj znać po wizycie.
Super, że Synuś tak pięknie rośnie, a co z imieniem, macie już jakieś typy nowe?

Onesmile, trzymam kciuki aby nic złego w badaniach nie wyszło, puchnięcie może być w ogóle z cukrem nie związane, mi Szczepcio tak się ułożył że od pasa w dół woda starsznie mi się zatrzymywała, jak zobaczyłam tydzień po porodzie swoje kolana i kostki to cieszyłam się jak wariatka:-D

Betina mnie się też wydaje, że to spojenie łonowe, mnie się dawało we znaki jakiś czas temu, teraz chwila spokoju, za to nerw kulszowy się odzywam, w nocy dziś na nogę stanąć nie mogłam, do toalety praktycznie skakałam, dobrze że mam z łóżka dosłownie kilka kroków

reklama
szczebiotko oj daje mi popalic ten cukier :/ dzis powtorzylam mocz.wyniki wieczorem. jak beda zle to jutro do lekarza. imienia nadal brak:(moj maluch sie wczoraj ulozyl smiesznie podczas badania. raczki i jedna stopka przy buzi:)moj P byl ze mna:)mial wolne wiec mi towarzystwa dotrzymal. cieszyl sie z widoczkow:)pierwszy raz synka zobaczyl:)
rowniez trzymam kciuki za wizyty :)

ja sprawdzam codziennie rano mocz paskami na zawartosc glukozy i ketonow.koloru nie zmieniaja w cale wiec mnie ten wynik moczu zaskoczyl. duzy mialas ten cukier?

Kaniu niestety nie ginekolog a położna więc z rzeczy, które mnie cieszą tylko serduszka słuchać będę. Choć jutro i tak rozszerzone badania bo oprócz moczu i ciśnienia rónież krew będę miała pobieraną:-D

reklama
Do góry