reklama
Corin
Mama Trójki :)
Na tym pierwszym zdjeciu (3D) dzidzia wygląda jakby miała kucyk zaczesany i już takie fajne pulchniutkie policzki :-), a na drugim nic nie widze ... Naprowadzisz mnie?
margerita126
Fanka BB :)
na pierwszym widac buzie a na drugim płeć
A co do kucyka teraz zauważyłam hahahah może modnisia sie juz poczesuje hah.
A co do kucyka teraz zauważyłam hahahah może modnisia sie juz poczesuje hah.
Ostatnia edycja:
ale swietne to zdjecie wyglada jak laleczka z porcelany a na drugim widze wargi sromowe, takie malutkie ja ci mowie margerita ze to na 100 % dziewczynka, no chyba ze cwaniaczek schowal gdzies sprzet a to sa takie malutkie jaderka
Corin
Teraz to i ja widzę dziewczynkę A ja przedtem głowy szukalam Córcia jak sie patrzy
maqnio
Mamusia Różyczki
margerita sliczny bobasek a na drugim foto ..ja i tak nic nie widze, lub nie wiem gdzie patrzec
Corin
maqnio, na drugim zdjeciu strzałeczka pokazuje gdzie patrzec ;-) Jak już mnie dziewczyny uświadomily, to ja tam widze coś na kształt ziarenka kawy ;-)
maqnio
Mamusia Różyczki
corin o matko swieta!! faktycznie widac nóżki i ..mała dziewczynke jak nic!!(no takie małe ziarenko kawy kurka!!)dzieki, teraz juz widze ślepol jestem i tyle.
Cudnie no to ja juz wiem miej wiecej gdzie patrzec... jak sama bede za niecale 2 tyg juz sie nie mogę doczekać ech... a moj bąbel coś sie nie chce ruszać... ech.. w szkole mnie laskotal i lekko pukal chyba a teraz ciii zjadalm tyle slodyczy ze az mi nie dobrze.... ble...... ech...
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*