reklama
lilula8891
Fanka BB :)
prześliczne maleństwa jak szybciutko rosną a propo ruchów już kiedyś pisałam o tym czy to możliwe ja już od jakichś 2 tygodni czuję jakby mnie coś łaskotało od środka tez tak macie?
karolinkare
cześć mamusie .... postanowiłam pokazać wam zdjęcia które spowodowały że mój swiat na chwile się zawalił .... tam NT przezierność wyszła 3.2mm...
resztę wyjaśniłam wcześniej
resztę wyjaśniłam wcześniej
Ostatnia edycja:
Saraa
Karolinkare nie wiem czy czytalas mojego posta ale umnie przeziernosc w ciagu tyg sie zmniejszyla i to prawie o caly 1mm.
A dzieciaczki bomba na pewno chlopczyk i dziewczynka
karolinkare
Karolinkare nie wiem czy czytalas mojego posta ale umnie przeziernosc w ciagu tyg sie zmniejszyla i to prawie o caly 1mm.
tak Saraa czytałam i mam nadzieje że i u mnie się zmniejszy he he w duchu też myśle ze chłopaczek i dziewczynka ale do końca nie ważne ważne aby były zdrowe
P
pysia_23
Gość
Oto moja gwiazdeczka po dzisiejszej sesji na USG wszystko w jak najlepszym pożądalu maluszek ma 47,1 minimerta czyli ok 11 tyg i 4 dni termin porodU z USG to 19 września.
Kość nosowa ok.
Przezierność karkowa też w normie 1,2 :-)
Maluszek podskakiwał wesoło machał rączka i do buźki ją pakował.Coś pięknego
Kość nosowa ok.
Przezierność karkowa też w normie 1,2 :-)
Maluszek podskakiwał wesoło machał rączka i do buźki ją pakował.Coś pięknego
Załączniki
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
KRENA ale widać różnice ,z takiej fasoleczki taki cudny mały człowieczek już jest.
KAROLINKARE napewno wszystko będzie dobrze ,a maluszki przecudne jak to fajnie że są bliżniaki więcej pracy przy nich ale za to podwójna rodość i szczęście.
PYSIA ale masz fotek ,kurcze aż zazdroszcze a maluszek piękny ,jej ja doczekać się nie mogę 25 marca wtedy moze i ja kolejny raz zobacze mojego lokatora.
KAROLINKARE napewno wszystko będzie dobrze ,a maluszki przecudne jak to fajnie że są bliżniaki więcej pracy przy nich ale za to podwójna rodość i szczęście.
PYSIA ale masz fotek ,kurcze aż zazdroszcze a maluszek piękny ,jej ja doczekać się nie mogę 25 marca wtedy moze i ja kolejny raz zobacze mojego lokatora.